Mergi direct la conținut »
VIDEO / Aplicația care transformă fiecare smartphone în iPhone X
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie > VIDEO / Aplicația care transformă fiecare smartphone în iPhone X

VIDEO / Aplicația care transformă fiecare smartphone în iPhone X

Mai multe smartphone-uri au fost lansate în acest an cu ecran care acoperă aproape pe de-a întregul partea frontală a unui smartphone, fie că vorbim Samsung Galaxy S8 și Note 8, modelul LG V30 sau mai puțin cunoscutele Essential Phone sau Xiaomi Mi Mix 2.

De Daniel Ionașcu,

iPhone X este diferit de acestea prin faptul că acesta are în partea de sus a ecranului o ”scobitură” ce include camera frontală și senzorii pentru sistemul de recunoaștere facială Face ID. Iar în fiecare parte a acestuia ecranul se continuă cu două ”urechi”.

Ei bine, un programator s-a gândit să dea posibilitatea fiecărui utilizator de smartphone cu ecran drept să își urâțea…upgradeze propriul smartphone la nivelul unui iPhone X.

Dezvoltatorul Damian Piwowarski a realizat o aplicație numită Smartphone upgrader 2017, care, odată instalată, permite fiecărui utilizator să adauge celebra ”scobitură” de pe modelul de top de la Apple. Aceasta adaugă practic o bară neagră în partea de sus a ecranului. Aplicația permite inclusiv redimensionarea acesteia în funcție de preferințe.

Desigur, aplicația care transformă fiecare smartphone în iPhone X nu este dintre cele mai utile din lume, dar măcar poți să te lauzi într-o seară prietenilor… Cine dorește, însă, o poate descărca din Google Play.

Close
Închide
  Close