Mergi direct la conținut »
CAsasina de la metrou recunoscută ca-n filmele polițiste. Magdalena Șerban a fost plasată într-o cameră specială a Poliției pentru ca victima să o studieze
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

EXCLUSIV/Asasina de la metrou, recunoscută ca în filmele polițiste. Magdalena Șerban a fost plasată într-o cameră specială a Poliției pentru ca victima să o studieze

De Cristian Burcioiu, . Ultimul update Joi, 14 decembrie 2017, 17:50

Magdalena Șerban, individa care a împins-o pe Alina Ionela Ciucu sub roțile metroului, a trecut prin toate etapele judiciare pentru ca investigatorii să fie siguri că ea este autorul groaznicului omor. La câteva ore după crimă, femeia era deja plasată într-o cameră specială a Poliției, pentru a fi identificată de tânăra sportivă Alexandra Anne Mary Costache, supraviețuitoarea primului atac.

Ad placeholder

La câteva ore după ce a fost la un pas să fie sfârtecată de metrou în stația Costin Georgian, Anne Mary s-a aflat iar la doi pași de individa care, din motive doar de ea știute, a vrut să o ucidă. De astă dată, între cele două – victimă și atacator -, s-a aflat un geam securizat care i-a permis tinerei sportive să o studieze în amănunt pe femeia de 36 de ani care a împins-o de pe peron pentru a cădea în fața metroului care urma să intre în stație. Se aflau la recunoaștere.

”Pentru ca procedura de recunoaștere să poată fi dusă la bun sfârșit, suspecta a fost introdusă, la început singură, într-o cameră specială a Poliției, cu geamuri de tip oglindă. În exterior s-a aflat tânăra care a reclamat atacul din stația Costin Georgian. A privit-o minute în șir din mai multe unghiuri pentru a o putea identifica. Atacatoarea, pe care o văzuse doar din lateral și din spate, nu mai purta eșarfa pe cap. În plus, tânăra era încă în stare de șoc. De aceea a fost dificil. După câteva zeci de minute, timp în care în cameră au fost introduse și alte persoane, procedura de identificare a fost încheiată fără niciun dubiu”, ne-au dezvăluit surse judiciare. 

Sportiva supraviețuitoare a aflat chiar la recunoașterea din grup că femeia care a atacat-o a ucis o tânără la metrou

În timpul procedurii, tânăra sportivă, care a scăpat cu viață numai datorită prezenței ei de spirit și a antrenamantelor specificie pe care le face la handbal, a aflat că individa din fața ei a ucis o tânără, pe care a împins-o în fața metroului.

”În timpul audierilor, anchetatorii au primit apelul de urgență legat de uciderea tinerei din stația de metrou Dristor. Inițial, s-a spus că este vorba de un copil căzut între șine…. Atunci, când a realizat că femeia din fața sa e asasina, spaima a cuprins-o și mai tare pe fata care a supraviețuit atacului”, au adăugat aceleași surse.


Citește și:

EXCLUSIV/ Scrisoarea trimisă de asasina de la metrou cu două luni și jumătate înaintea comiterii crimei

Ce mesaj și-a scris în palmă asasina de la metrou, după comiterea crimei

Ad placeholder
FOTO Noua cucerire a lui Ion Ion Țiriac e amețitoare! Cu ce star se iubește, după Ileana Lazariuc
PARTENERI - GSP.RO
FOTO Noua cucerire a lui Ion Ion Țiriac e amețitoare! Cu ce star se iubește, după Ileana Lazariuc
Ce au descoperit anchetatorii în sângele lui Emi Pian. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Răsturnare de situație!
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Ce au descoperit anchetatorii în sângele lui Emi Pian. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Răsturnare de situație!
Horoscop 14 august 2020. Săgetătorii se pot simți neglijați, cel puțin, de prieteni, protectori sau rude
HOROSCOP
Horoscop 14 august 2020. Săgetătorii se pot simți neglijați, cel puțin, de prieteni, protectori sau rude
RECOMANDĂRI
Parteneri
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close