Mergi direct la conținut »
Associated Press citează Libertatea în cazul falsului medic italian Matteo Politi
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Associated Press citează Libertatea în cazul falsului medic italian Matteo Politi

Associated Press citează Libertatea în cazul falsului medic italian Matteo Politi

Associated Press, una din cele mai mari agenții de știri din lume, scrie despre cazul falsului medic italian Matteo Politi, citând investigația Libertatea

De Cristina Stoian,

„Autoritățile din România investighează un cetățean italian care s-a dat drept chirurg plastician în mai multe clinici din București”, notează Associated Press.

AP schițează detaliile cazului lui Matteo Politi, alias Matthew Mode, precizând că el a operat în mai multe clinici din București fără să aibă o licență de liberă practică emisă de Colegiul Medicilor.

De asemenea, Associated Press a scris despre cum Direcția de Sănătate Publică i-a eliberat lui Politi o parafă de medic pe baza unei diplome false.

„Ziarul Libertatea a dezvăluit că o asistentă medicală a devenit suspicioasă după ce a văzut că el (Politi) nu știa să se spele pe mâini sau să-și pună în mod corespunzător mânușile chirurgicale. Într-un caz, o altă asistentă a povestit că o intervenție chirurgicală de implant mamar a durat patru ore în loc de una”, a mai scris Associated Press.


Citeşte şi:

Close
Închide
  Close