MENIU CAUTĂ

A murit, după ce a sărit în piscină, de bucurie că a câștigat Simona Halep. Tânărul din Satu Mare urma să se căsătorească în septembrie

Distribuie

Un tânăr de doar 28 de ani din Satu Mare, Attila Ganea a murit, după ce a sărit în piscină, de bucurie că a câștigat Simona Halep turneul de tenis Roland Garros. Bărbatul s-a lovit la cap pentru că s-a lovit de fundul bazinului de mici dimensiuni.

Attila Ganea a petrecut sâmbătă, la ziua de naștere a unui prieten, în localitatea Moftin, județul Satu Mare, scrie gazetanord-vest.ro. Tinerii au urmărit meciul Simonei Halep din finala de la Roland Garros și, bucuroși că românca a câștigat primul titlu de mare șlem, au sărit cu toții în piscină.

În urma plonjonului, Attila s-a lovit cu capul de fundul bazinului. După ce a ieșit din apă, tânărul a acuzat dureri de cap și în zona cervicală, dar nu a mers la medic.

După ce a dormit câteva ore, bărbatului i s-a făcut rău, iar prietenii săi au chemat de urgență o ambulanță. Sâmbătă seara, Attila Ganea a fost transportat la Spitalul Județean din Satu Mare.

În urma unei analize Computer Tomograf, medicii au stabilit că tânărul avea fractură cervicală. Între timp, Attila nu-și mai simțea partea stângă a corpului și se simțea din ce în ce mai rău. Cadrele medicale au decis să-l țină pe bărbat în comă indusă.

Duminică, bărbatul a făcut un accident vascular cerebral, iar medicii au decis să-l transfere la o clinică din Cluj cu o ambulanță.

Attila Ganea a fost operat pentru a-i fi înlăturat hematomul, însă a murit. Potrivit medicilor din Cluj, tânărul s-a lovit atât de puternic la cap în piscină, încât i-a fost afectat jumătate din creier.

Attila urma să se căsătorească pe 22 septembrie, cu Cristina, iubita sa, cu care era împreună de mai mulţi ani.

Tânăra a publicat un mesaj sfâșietor pe Facebook:

„Mă simt singură, debusolată şi goală pe dinăuntru, viaţa mea nu mai are niciun sens fără tine. Urma să ne legăm destinele şi în faţa lui Dumnezeu… După nuntă mi-ai promis că facem un copilaş…abia aşteptai momentul ăla, pentru tine făceam ORICE şi tu ştii prea bine…mai mult ca mine nu te-a iubit nimeni niciodată în afară de părinţii tăi! De acolo de sus sa ii veghezi si sa ai grija de ei….eu promit la fel! Voi fi alaturi de ei mereu! Nu imi iau ramas bun de la tine, iubirică… pt ca tu vei fi mereu în sufletul si inima mea. Tu vei trăi mereu în sufletele, inimile si gândurile noastre! Nu ai idee câtă lume îndurerată ai lasat in urma ta”, a scris Cristina, iubita lui Attila Ganea, conform Adevărul.


Citește și PSD, Halep şi teoria ”fake news”. Social-democraţii nu-şi asumă dezinformările. Pleşoianu: „Halep a fost nedumerită de huiduieli, e o chestiune de civilizaţie”


 

Citește mai multe despre piscină și Satu Mare pe Libertatea.

Comentarii