MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2019 11:02

Doi paramedici, eroi în Missouri! Au mers un kilometru și jumătate pe gheață, ca să salveze un pacient rănit

Distribuie

Doi paramedici din St. Louis, Missouri, au fost chemați la o intervenție, dar starea vremii le-a făcut imposibilă deplasarea până la locul de unde trebuiau să ridice pacientul rănit.

Jon Stillpass și Shaylor Taetz, ambii paramedici și pompieri de circa 7 ani, au fost nevoiți să treacă printr-o situație neașteptată pentru a-l duce pe pacientul respectiv la spitalul „DePaul”. Cei doi habar n-au avut că au fost fotografiați în tot acest timp de Carol Parks, o asistentă medicală la respectivul spital, a notat edition.cnn.com.

Au împins targa pe această distanță

Cei doi au făcut o tură suplimentară și erau la o pauză de o cafea când au fost sunați să meargă la o intervenție. Un autobuz în care se afla doar șoferul a alunecat pe gheață și s-a făcut praf. Când au plecat de la spital, cei doi au văzut mai multe mașini care alunecaseră care încotro pe zăpadă. Jon Stillpass a pus lanțuri la roțile ambulanței, dar nici aceastea n-au fost de ajutor.

Ambulanța celor doi s-a dus între acolo, dar și aceasta a alunecat pe gheață, dar s-a oprit într-un parapet. Au scos din nou mașina, dar s-au oprit pe marginea unei râpe. Mașina era blocată, iar pacientul, chiar dacă nu avea răni care să-i pună viața în pericol, avea nevoie urgentă de ajutorul medicilor.

„Pacientul nu era prea departe. Așa că am zis: «Hai să-i dăm drumul»”, a spus Taetz celor de la CNN. Așa că paramedicii au decis să meargă pe jos până la pacient, pe care au reușit să-l aducă la spital pe o targă.

După această intervenție, cei doi au plecat și la alte intervenții.


O aspirină, că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii