Mergi direct la conținut »
Doi paramedici, eroi în Missouri! Au mers un kilometru și jumătate pe gheață, ca să salveze un pacient rănit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Doi paramedici, eroi în Missouri! Au mers un kilometru și jumătate pe gheață, ca să salveze un pacient rănit

Doi paramedici, eroi în Missouri! Au mers un kilometru și jumătate pe gheață, ca să salveze un pacient rănit

Doi paramedici din St. Louis, Missouri, au fost chemați la o intervenție, dar starea vremii le-a făcut imposibilă deplasarea până la locul de unde trebuiau să ridice pacientul rănit.

Jon Stillpass și Shaylor Taetz, ambii paramedici și pompieri de circa 7 ani, au fost nevoiți să treacă printr-o situație neașteptată pentru a-l duce pe pacientul respectiv la spitalul „DePaul”. Cei doi habar n-au avut că au fost fotografiați în tot acest timp de Carol Parks, o asistentă medicală la respectivul spital, a notat edition.cnn.com.

Au împins targa pe această distanță

Cei doi au făcut o tură suplimentară și erau la o pauză de o cafea când au fost sunați să meargă la o intervenție. Un autobuz în care se afla doar șoferul a alunecat pe gheață și s-a făcut praf. Când au plecat de la spital, cei doi au văzut mai multe mașini care alunecaseră care încotro pe zăpadă. Jon Stillpass a pus lanțuri la roțile ambulanței, dar nici aceastea n-au fost de ajutor.

Ambulanța celor doi s-a dus între acolo, dar și aceasta a alunecat pe gheață, dar s-a oprit într-un parapet. Au scos din nou mașina, dar s-au oprit pe marginea unei râpe. Mașina era blocată, iar pacientul, chiar dacă nu avea răni care să-i pună viața în pericol, avea nevoie urgentă de ajutorul medicilor.

„Pacientul nu era prea departe. Așa că am zis: «Hai să-i dăm drumul»”, a spus Taetz celor de la CNN. Așa că paramedicii au decis să meargă pe jos până la pacient, pe care au reușit să-l aducă la spital pe o targă.

După această intervenție, cei doi au plecat și la alte intervenții.


O aspirină, că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

Close
Închide
  Close