Aurelia Cristea a fost nemulțimită de hotărârea luată ieri de colegii ei din partid, motiv pentru care a anunțat că demisionează din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Cluj-Napoca. Ea a precizat că va rămâne membru în partid.

„Forurile decizionale ale conducerii PSD au decis să-mi retragă sprijin pentru candidatura la Primăria Cluj-Napoca. (…) Fiind o invalidare politică de la nivel central pentru mine, în calitate de candidat, şi pentru proiectul meu, corect şi onorabil este ca eu să-mi dau demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Cluj-Napoca. (…) Nu plec din partid, sunt deputat PSD, am candidat cu sprijinul şi cu susţinerea organizaţiei PSD, este corect să-mi duc mandatul la final tot din partea organizaţiei PSD şi este corect ca prin acest gest de demisie să dau posibilitatea altora care pot să susţină mai bine acest proiect pentru campania electorală, să facă mai mult decât am putut să fac eu”, a spus Aurelia Cristea, potrivit Agerpres.

Supărarea pesediștilor vine ca urmare a efectelor pe care legea antifumat, pe care Aurelia Cristea a inițiat-o, le-a avut în spațiul public. Aceștia susțin că, din cauza legii, partidul a scăzut cu peste 10 procente în preferințele electoratului, motiv pentru care și-au retras sprijinul pentru alegerile locale.

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase