Mergi direct la conținut »
Autostrada de un metru din Moldova a fost vandalizată! Cum arată acum borna kilometrică
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Autostrada de un metru din Moldova a fost vandalizată! Cum arată acum borna kilometrică

Autostrada de un metru din Moldova a fost vandalizată! Cum arată acum borna kilometrică

Persoane încă neidentificate au vandalizat borna kilometrică de la celebrul metru de autostradă din Bucovina, construit de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi.

Autostrada de un metru a fost construită de omul de afaceri Ștefan Mandachi în semn de protest față de „somnul” autorităților care nu se preocupă de infrastructura din țară.

A fost inaugurat pe 15 martie

Localnicii spun că acest metru de autostradă a fost vandalizat miercuri de persoane necunoscute. Borna kilometrică a fost spartă, iar panourile informative au fost doborâte pe asfalt.

Borna kilometrică a fost spartă

Ștefan Mandachi a spus, pentru adevarul.ro, că nu știe cine a vandalizat locul, fiindcă a fost plecat din țară. De la inaugurarea acestui metru de autostradă, moment petrecut pe 15 martie, când în toată țara a avut loc protestul #șîeu, mii de oameni au trecut prin zonă și au făcut poze.

Zona nu beneficiază de supraveghere video.


Citește și: 

Reprezentați de mafiotul din „Cazul Shanghai”, chinezii îi invită pe șefii Cupru Min, Coșarcă și Chindriș, în China și apoi cer „raportul geologic” pentru resursele de cupru și de metale rare ale României!

Close
Închide
  Close