Mergi direct la conținut »
Bărbat lovit de tramvai, pe bulevardul Theodor Pallady. Victima a traversat printr-un loc nepermis
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bărbat lovit de tramvai, pe bulevardul Theodor Pallady. Victima a traversat printr-un loc nepermis

Bărbat lovit de tramvai, pe bulevardul Theodor Pallady. Victima a traversat printr-un loc nepermis

Un bărbat de 60 de ani a fost lovit de un tramvai, în această dimineaţă, în jurul orei 08.30, pe Bulevardul Theodor Pallady din Sectorul 3, în apropiere de staţia Piaţa Titan, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

De Dragoș Tănase,

După ce a fost stabilizată, victima a fost transportată la Spitalul Pantelimon. Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, accidentul s-ar fi produs din cauza bărbatului, care ar fi încercat să traverseze neregulamentar, iar vatmanul nu a reușit să evite impactul.

Polițiștii anchetează acum cazul, pentru stabilirea exactă a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Potrivit paginii de twitter a Societăţii de Transport Bucureşti (STB), circulaţia tramvaielor pe linia respectivă a fost blocată mai bine de oră, după producerea accidentului, iar acum se circulă normal.

La începutul acestei luni, un bătrân ăn vârstă de 90 de ani a fost lovit de un tramvai al liniei 41, pe Bulevardul Averescu din Capitală.

FOTO – captură Antena 3


Citește și… Un tramvai fără vatman a provocat un accident grav în Timișoara. A lovit două mașini și s-a oprit într-o altă garnitură / FOTO&VIDEO


 

Close
Închide
  Close