MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Bărbat prins în flagrant după ce ar fi spart un apartament din Capitală. Suspectul avea asupra sa instrumente pentru forțarea ușilor / FOTO

Distribuie

Un bărbat de 65 de ani a fost prins în flagrant, fiind suspectat că ar fi spart un apartament situat în sectorul 2 din București. Anchetatorii au găsit asupra suspectului mai multe obiecte furate din locuință, precum și instrumente pe care le-ar fi folosit pentru a sparge ușile.

Individul a fost prins, luni, în jurul prânzului, de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Serviciul Investigații Criminale al Sectorului 3 Poliție, la scurt timp după ce ar fi spart o locuință.

„Asupra bărbatului de 65 de ani au fost găsite mai multe bunuri – aparatură electronică, sustrasă dintr-un apartament situat pe raza sectorului 2, precum și mai multe instrumente pretabile pentru forțarea sistemelor de închidere a ușilor”, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei. 

Anchetatorii spun că fac cercetări și cu privire la un alt furt din locuință care a fost reclamat în seara de 1 februarie, la Secția 23 Poliție.

Bărbatul suspectat de furt urmează să fie dus la audieri.

Săptămâna trecută, locuința unei polițiste din localitatea Pietrari, județul Vâlcea, a fost spartă de hoți, iar indivizii i-au furat armamentul de serviciu pe care îl avea în casă.


Citește și:

COPIII SISTEMULUI. Mădălina a fost abandonată de mamă când avea 2 ani, apoi i-a murit și tatăl. Drumul unei orfane prin viață și mama Icoana, îngerul ei păzitor

Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

CORESPONDENŢĂ „România din Antarctica” / „Deşi suntem la capătul lumii, niciodată nu suntem singuri”

Dida Drăgan demontează zvonurile legate de sănătate, datorii și mutarea în Elveția. „Mă retrag din muzică atunci când plec la Cer”


 

Comentarii