Mergi direct la conținut »
Răsturnare de situație în cazul bărbatului lovit de tramvai, în Capitală
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Răsturnare de situație în cazul bărbatului lovit de tramvai, în Capitală

Răsturnare de situație în cazul bărbatului lovit de tramvai, în Capitală

Camerele de supraveghere contrazic ipoteza lansată de Societatea de Transport București (STB), care anunțase pe Twitter că un bărbat de 54 de ani a murit, după ce a fost împins de un om al străzii în fața tramvaiului. Polițiștii au studiat imaginile și au observat că nu era nimeni în preajma victimei, acestea fiind singură pe refugiu.

De Dragoș Tănase,

Nu se știe exact dacă bărbatului i s-a făcut rău, a alunecat  sau a fost vorba de o sinucidere, dar cercetările continuă și au fost audiați toți martorii care se aflau în stație în acel moment, inclusiv vatmanul. Cazul a fost preluat de polițiștii de la Serviciul Omoruri.

Tragedia a avut loc, ieri, pe șoseaua Progresului, în stația Calea 13 Septembrie. Călătorul, neidentificat, se afla pe refugiu, când a ajuns în fața unui tramvai și fost lovit lateral de acesta, impactul fiindu-i fatal.

În urma incidentului, liniile de tramvai 1, 8, 11, 25 au fost deviate mai bine de o oră, iar pentru preluarea călătorilor s-a format o linie navetă, potrivit STB.


Citește și… Cum era să vină Pele în România! Libertatea a dezamorsat o știre falsă de pe Facebook!


 

Close
Închide
  Close