Mergi direct la conținut »
STB: Un bărbat din București a murit după ce a fost împins în fața tramvaiului de un om al străzii!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > STB: Un bărbat din București a murit după ce a fost împins în fața tramvaiului de un om al străzii!

STB: Un bărbat din București a murit după ce a fost împins în fața tramvaiului de un om al străzii!

Tragedia a avut loc pe Șoseaua Progresului, în stația Calea 13 Septembrie. Călătorul, neidentificat, se afla pe refugiu, când a fost împins în fața tramvaiului de un om al străzii, a anunțat pe Twitter Societatea de Transport București (STB). Bărbatul de 54 de ani a fost lovit, lateral, de tramvai și a murit aproape imediat.

De Remus Vlad,

UPDATE ora 18:15. Anchetatorii au preluat imaginile de pe camerele de supraveghere și le studiează la această oră. Aceștia iau în calcul și ipoteza că bărbatul de 54 de ani a alunecat sau s-a împiedicat și a căzut în fața tramvaiului. În acest context, va fi audiată și persoana care a lansat în spațiul public informația că victima a fost împinsă în fața vehiculului de un om al străzii.

UPDATE ora 17:50. Polițiștii de la Omoruri îl vor audia pe vatmanul care manevra tramvaiul care l-a lovit pe călător. Anchetatorii nu au mai găsit la fața locului martori care să confirme faptul că bărbatul a fost împins pe linie.

Omul care l-a împins pe călător nu a fost prins și este căutat la această oră de polițiști.

Cazul a fost preluat de polițiștii de la Serviciul Omoruri.

Andrei Creci, director Societatea de Transport București (STB), a declarat la Realitatea TV că anchetatorii vor solicita înregistrările de pe camerele de supraveghere din zonă, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

În urma incidentului, liniile de tramvai 1, 8, 11, 25 au fost deviate. Pentru preluarea călătorilor, s-a format o linie navetă, anunță STB.

Linia navetă pentru preluarea călătorilor funcționează pe Sos. Progresului, iar liniile 8 și 25 sunt deviate pentru întoarcere la Gara Basarab, iar liniile 1 ți 11, la depoul Militari și la Terminalul Ghencea, informează STB.

Vagabonzii din Haimanale. Gabriela, o asistentă medicală, are grijă de câinii nimănui din satul lui Caragiale
Recomandări

Vagabonzii din Haimanale. Gabriela, o asistentă medicală, are grijă de câinii nimănui din satul lui Caragiale

Cazul de azi amintește de tragedia din 12 decembrie 2017, când Magdalena Şerban a împins-o pe Alina Ciucu de pe peron pe șinele de metrou de la staţia Dristor 1. Când victima a încercat să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o cu piciorul în cap. Tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat. Magdalena Şerban a fost condamnată în primă instanță la închisoarea pe viaţă.

Fotografie ilustrativă: Hepta


Citește și:

Medici inventați cu 9 dolari în reclamele pentru produse ce promit vindecare miraculoasă! Din 1.000 de suplimente alimentare care intră anual pe piață, Ministerul Sănătății a verificat publicitatea a doar 25!

Close
Închide
  Close