Mergi direct la conținut »
Barieră periculoasă în comuna Zam din Hunedoara. Șoferii sunt îndemnați să traverseze, în timp ce trenul trece cu viteză / VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Barieră periculoasă în comuna Zam din Hunedoara. Șoferii sunt îndemnați să traverseze, în timp ce trenul trece cu viteză / VIDEO

Barieră periculoasă în comuna Zam din Hunedoara. Șoferii sunt îndemnați să traverseze, în timp ce trenul trece cu viteză / VIDEO

Imagini uluitoare au fost surprinse la o trecere la nivel cu calea ferată din comuna hunedoreană Zam, de lângă Deva. Un șofer a filmat cum un tren trece în viteză, deși semnalele luminoase arătau culoarea alb intermitent.

Șoferii au fost la un pas de moarte la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea Zam. Semnalele luminoase îi îndemnau să traverseze calea ferată, în siguranță, pe culoarea alb intermitent, chiar în momentul în care un marfar a trecut în viteză.

Barieră periculoasă în comuna Zam din Hunedoara

Șoferii s-au avertizat unii pe alții prin claxoane și astfel au evitat producerea unei tragedii de proporții, notează observator.tv.

Comisarul şef Lucian Diniţă a declarat la Antena 3 că asemenea defecţiuni sunt de netolerat.

„Mereu ne remarcăm prin unicitate. Aşa ceva nu poate fi tolerat. Este important ca cei care au filmat să informeze autorităţile, care trebuie să ia măsuri. Asemenea defecţiuni sunt intolerabile, este o stare de criminalitate dementă. Cum să faci aşa ceva?

Evident, lumina albă semnifică faptul că nu se apropie niciun tren. Este incredibil. Cei de la CFR au obligaţia de a administra aceste instalaţii de semnalizare. Aşa ceva este inimaginabil şi intolerabil. Trebuie intervenit agresiv, dacă era un autocar plin cu copii?”, a declarat revoltat comisarul şef Lucian Diniţă.

Incidentul a avut la doar câteva ore după ce un tren în care se aflau peste 100 de călători a deraiat în județul Hunedoara.


Citește și Meleșcanu, interviu la BBC despre românii din Regat: „Dacă ar fi dați afară, sistemul de sănătate britanic s-ar prăbuşi”


 

Close
Închide
  Close