Mergi direct la conținut »
Bătaie între ospătari și invitați la o nuntă din București! S-au folosit spray-uri lacrimogene, bastoane telescopice și un pistol!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bătaie între ospătari și invitați la o nuntă din București! S-au folosit spray-uri lacrimogene, bastoane telescopice și un pistol!

Bătaie între ospătari și invitați la o nuntă din București! S-au folosit spray-uri lacrimogene, bastoane telescopice și un pistol!

O nuntă care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un local din Sectorul 3 al Capitalei s-a transformat într-un război în toată regula. La ora 6.00 dimineața, spiritele s-au încins și "beligeranții" au ieșit în stradă.

Trei angajați ai localului au snopit în bătaie șapte nuntași. Chiar dacă erau în inferioritate numerică, angajații localului s-au folosit de spray-uri lacrimogene, de un baston telescopic și chiar și de un pistol tip airsoft, a notat observator.tv!

Incidentul a avut loc în stradă, iar mireasa, îngrozită, încerca să-i potolească pe agresori. În urma incidentului a fost spartă şi luneta unei maşini.

Agresorii au fost puşi sub control judiciar

Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în zonă.

„În urma cercetărilor și investigațiilor, în sarcina celor trei s-a reținut că, în dimineața zilei de 19 mai, în jurul orei 06.00, în urma unei altercații, ar fi lovit cu pumnii, cu picioarele și cu un baston telescopic șapte persoane ce participau la nuntă, spărgând și luneta unui autoturism.

De asemenea, s-a stabilit că unul dintre bărbaţi ar fi avut asupra sa și un pistol tip Airsoft, pe care l-a abandonat la fața locului. Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire, distrugere și amenințare.

Ulterior, pentru cei trei bărbaţi a fost dispusă măsura controlului judiciar”, se arată într-un comunicat al Poliţiei. Agresorii au vârstele de 27, 31 şi 42 de ani.

VIDEO, AICI


Ucisă într-un dosar de omor, înviată din vorbe de procuror! Se redeschide misteriosul caz al Adinei Motaș, o adolescentă de 16 ani, dispărută fără urmă acum șase ani

 
 
Close
Închide
  Close