Mergi direct la conținut »
BMW căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit în România, la Vama Petea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

BMW căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit în România, la Vama Petea

Polițiștii de Frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea - I.T.P.F. Sighetu Marmației au oprit la control, sâmbătă dimineața, un cetățean  român care conducea o autoutilitară Mercedes pe care se afla un autoturism marca BMW. Ulterior, omenii legi au depistat că mașina figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile din Marea Britanie.

De Dragoș Tănase,

Astfel, pe 13 aprilie, la ora 02.00, cetățeanul român B.V., în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare, s-a prezentat la control, pentru efectuarea formalităților de frontieră,  în Punctul de Trecere a Frontierei Petea.

Bărbatul conducea o autoutilitară marca Mercedes, de care era tractată o remorcă tip platformă pe care era transportat un autoturism marca BMW, cu număr de înmatriculare specific Marii Britanii.

Cu ocazia formalităților de frontieră, lucrătorii vamali au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora s-a constatat faptul că autoturismul este un bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de autoritățile din Marea Britanie, la data de 28.02.2019.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de aproximativ 56.400 euro, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

De curând, un tânăr de 22 de ani s-a întors din Germania la volanul unui bolid, dar a rămas fără el în Vama Siret… din același motiv.

La mijlocul lunii trecute, o mașină în valoare de 60.000 de euro, furată din Anglia, a fost descoperită la vama Borș.

FOTO – Poliția de Frontieră


Citește și… Vama Petea, blocată total. Calculatoarele nu funcționează! Probleme similare și la alte puncte vamale


 

Close
Închide
  Close