Mergi direct la conținut »
O mașină în valoare de 60.000 de euro furată din Anglia a fost descoperită la vama Borș
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O mașină în valoare de 60.000 de euro furată din Anglia a fost descoperită la vama Borș

O mașină în valoare de 60.000 de euro furată din Anglia a fost descoperită la vama Borș

Polițiștii de frontieră de la vămile Borș și Nădlac au depistat doi bărbați care s-au prezentat la controlul de frontieră cu două autoturisme furate din Marea Britanie și date în căutare internațională.

În data de 14 martie 2019, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, județul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român C.F, în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul pe raza județului Cluj-Napoca, conducând un autoturism marca Mercedes S350, înmatriculat în Marea Britanie, an de fabricație 2016.

În urma verificărilor efectuate cu ocazia controlului de frontieră, s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie, în urmă cu două săptămâni, a anunțat ziarulromanesc.net.

A zis că a cumpărat-o de la un polonez

Șoferul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetățean polonez din Anglia, ale cărei date de identitate nu le cunoaște, plătind suma de 23.000 de lire sterline. Acesta a mai declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul se află în atenția autorităților.

Mijlocul de transport, în valoare de 60.000 euro, a fost reținut până la finalizarea cercetărilor la sediul I.T.P.F Oradea, în cauză polițiștii de frontieră efectuând cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Tot în data de 14 martie 2019, în jurul orei 02.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I-Nagylak, județul Arad, s-a prezentat pentru a intra în țară, cetățeanul român D.V, în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul pe raza județului Teleorman. Tânărul conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Marea Britanie, pentru care a prezentat un certificat de înmatriculare și cartea tehnică a acestuia.

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă
Recomandări

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă fiind introdusă de autoritățile din Marea Britanie în urmă cu o zi.

Șoferul a declarat că a consultat un site de vânzări auto, unde a găsit un anunț cu privire la autoturismul în cauză, ulterior s-a întâlnit cu beneficiarul anunțului de la care a cumpărat mașina, în schimbul sumei de 3.000 de lire sterline.


Close
Închide
  Close