Mergi direct la conținut »
Vama Petea, blocată total. Calculatoarele nu funcționează! Probleme similare și la alte puncte vamale
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Vama Petea, blocată total. Calculatoarele nu funcționează! Probleme similare și la alte puncte vamale

Vama Petea, blocată total. Calculatoarele nu funcționează! Probleme similare și la alte puncte vamale

Vama Petea, de la granița cu Ungaria, a fost blocată total joi seara, câteva zeci de minute. De vină au fost calculatoarele, dar nu cele ale românilor, ci ale omologilor unguri. Cât timp a fost pană informatică, polițiștii de frontieră nu au permis niciun transfer din sau către România. Cozile s-au întins rapid pe zeci de metri.

De Mihai Niculescu,

De altfel defecțiunile tehnice în Vama Petea s-au întins pe tot parcursul zilei de joi, iar controlul s-a desfășurat cu dificultate și în celelalte puncte de la frontiera de vest, relatează emaramures.ro.

Cauza a fost aceeași, defecțiuni și probleme cu sistemele informatice în punctele de trecere ale frontierei cu Ungaria.

Și la Halmeu și Nădlac a fost aglomerație, iar timpii de așteptare raportați de aplicația Poliției de Frontieră au fost mai mari decât de obicei, depășind 50 de minute.

Sursa foto: emaramures.ro


Citește și: CAMERA ASCUNSĂ | Otopeni, 14 milioane de călători și 10 cărucioare! De luni bune, în cel mai mare aeroport al României oamenii își târăsc bagajele ca Fred și Barney în epoca de piatră


 

Close
Închide
  Close