Mergi direct la conținut »
Britanic ucis cu o arbaletă, în urma unui conflict cu doi bărbați. Care este ipoteza Poliției
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Britanic ucis cu o arbaletă, în urma unui conflict cu doi bărbați. Care este ipoteza Poliției

Britanic ucis cu o arbaletă, în urma unui conflict cu doi bărbați. Care este ipoteza Poliției

Un britanic de 30 de ani a fost ucis cu o arbaletă pe o stradă din orașul Bootle din cadrul districtului metropolitan Sefton, în comitatul Merseyside, regiunea North West. Incidentul a avut loc luni dimineață, în jurul orei 02.00.

De Dragoș Tănase,

Polițiștii au arestat deja doi suspecți în acest caz, de 41 și 49 de ani, iar oamenii legii cred că cei trei se cunoșteau. De altfel, crima a avut loc pe fondul unei altercații, când victima a fost lovită în abdomen de săgeata trasă din arbaletă, potrivit Mirror.co.uk.

Tânărul supraviețuise inițial atacului, ofițerii și paramedicii găsind victima cu leziuni care îi puneau viața în pericol, dar a murit, puțin mai târziu, la spital. Arma crimei a fost recuperată și rămâne în custodia polițiștilor, împreună cu cei doi agresori.

„O anchetă este în curs de desfășurare, pentru a identifica în mod oficial victima și pentru a afla cauza exactă a decesului și a conflictului”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției locale.

În urmă cu patru ani, un copil a ucis un profesor în școală, cu o arbaletă! Alte 4 persoane au fost rănite. (FOTO)

FOTO: liverpoolecho.co.uk


Citește și:

Confesiunea uluitoare a unui dependent de jocuri de noroc care face în fiecare zi un pariu cu viața: „Am pierdut 200.000 de euro la pariuri. Am vrut de mai multe ori să mă sinucid!”


Close
Închide
  Close