Mergi direct la conținut »
Ce au descoperit medicii legiști în cazul bucătarului ucis în Bucureşti. Criminalul este în continuare de negăsit
Ştiri Libertatea > Ştiri > Ce au descoperit medicii legiști în cazul bucătarului ucis în Bucureşti. Criminalul este în continuare de negăsit

Ce au descoperit medicii legiști în cazul bucătarului ucis în Bucureşti. Criminalul este în continuare de negăsit

Florin Frimu a fost găsit mort, luni, într-o garsonieră de pe Aleea Diham din Capitală, unde stătea cu chirie. A doua zi, medicii legişti au făcut autopsia cadavrului bărbatului care avea 38 de ani. "Sunt mai multe plăgi provocate cu un cuţit", au declarat, pentru Libertatea, surse judiciare.

De Remus Vlad,

Poliţiştii de la „Omoruri” din Capitală încearcă să dea de urma criminalului.

Blocul din Sectorul 2 unde Florin Frimu, de profesie bucătar, a fost ucis are la intrare o cameră de supraveghere. În imaginile surprinse de această cameră se vede cum Frimu intră în bloc cu o persoană. Figura însoțitorului nu se distinge însă, pentru că acesta avea pe cap o glugă.

Anchetatorii nu au putut până acum să identifice acea persoană și să stabilească dacă este sau nu principalul suspect în crimă.

Din verificările făcute până acum de anchetatori rezultă că bărbatul care l-a ucis pe Florin Frimu nu este din cercul de prieteni şi cunoscuţi ai acestuia.

Bucătarul ucis în sectorul 2 din Bucureşti a fost înjunghiat în gât de cinci ori. Florin Frimu, bărbatul în vârstă de 38 de ani, găsit mort, marţi dimineaţă, într-o gardonieră închiriată pe Aleea Diham din Capitală.

Anchetatorii știu până acum, de la martori, că în garsoniera în care stătea Florin Frimu au fost discuţii aprinse. Criminalul și Frimu ar fi băut mai multe sticle cu bere înainte de crimă. Frimu a fost găsit mort de proprietarul garsonierei, care a sunat la 112.

În garsonieră a fost găsit şi un cuţit spălat, însă anchetatorii nu au putut stabili, deocamdată, dacă acesta a fost folosit la crimă.

Florin Frimu s-a născut în Ploieşti, dar când avea 15 ani s-a mutat, cu părinţii şi fraţii săi, în Bucureşti. El era singurul care mai locuia în Capitală, rudele sale fiind plecate la muncă în străinătate, potrivit unor surse judiciare.


Citește și: 

REPORTAJ EXCLUSIV / Averea lui George Țucudean, cel mai bogat fotbalist român. Bunicul său are 12 afaceri în Arad

 
 
Close
Close
Închide