Mergi direct la conținut »
VIDEO | Care este prima melodie pe care Prințul Harry și Meghan Markle vor dansa la nuntă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Care este prima melodie pe care Prințul Harry și Meghan Markle vor dansa la nuntă

VIDEO | Care este prima melodie pe care Prințul Harry și Meghan Markle vor dansa la nuntă

Mai sunt câteva zile până la evenimentul pe care toată lumea îl așteaptă cu sufletul la gură: nunta prinţului Harry și a lui Meghan Markle. Potrivit presei din Marea Britanie, cei doi și-ar fi ales meloda pe care vor dansa pentru prima oară ca soț și soție.

Meghan Markle urmează să se căsătorească cu prințul Harry în data de 19 mai. Cei doi au dezvăluit deja detalii despre nuntă, cum ar fi ce aranjament florale au ales pentru nuntă, cine va fi cavalerul de onoare, ce rochie de mireasă va purta Meghan, dar și unde vor petrecere luna de miere.

Deși informația nu a fost confirmată oficial, presa britanică a anunțat care va fi melodia pe care Prințul Harry și Meghan Markle vor avea primul dans.

Este vorba de o melodie neașteptată pentru un eveniment de o asemenea anvergura: „I Wanna Dance With Somebody”, Whitney Houston.

De asemenea, sunt informații că la nunta regală va fi invitat special Sir Elton John. Artistul și-ar fi anulat două concerte pe care le avea la Las Vegas pentru a merge la marele eveniment care va avea loc la Castelul Windsor.


Concertele și festivalurile verii 2018 în România. Noutăți despre Untold, Neversea, Electric Castle și ce nume mari se mai anunță


 

 

Close
Închide
  Close