MENIU CAUTĂ

Prințul Harry l-a rugat pe Prințul William să îi fie cavaler de onoare la nunta cu Meghan Markle

Distribuie

Prințul Harry l-a rugat pe Prințul William să îi fie cavaler de onoare la nunta sa cu Meghan Markle, a anunțat palatul Kensington joi.

William, în vârstă de 35 de ani, va întoarce favoarea fratelui său mai mic, Harry, care a fost cavaler de onoare la nunta sa cu Kate Middleton, în 2011.

Palatul Kensington a delcarat că William este ”onorat” de întrebarea pusă de fratele său. Într-un comunicat de presă publicat joi, reprezentanții familiei regale au scris că ”Prințul Harry l-a întrebat pe fratele său, Ducele de Cambridge, dacă vrea să fie cavalerul de onoare la nunta sa cu domnișoara Meghan Markle”, scrie Daily Mail.

”Ducele de Cambridge este onorat de întrebare și abia așteaptă să-l susțină pe fratele său la Capela St. George, din Windson, pe 19 mai. Prințul Harry a fost cavaler de onoare la nunta Ducelui de Cambridge cu domnișoara Catherine (Kate) Middleton în 2011”, a scris palatul Kensington.

Reamintim că Familia Regală a Marii Britanii are un nou membru, începând cu ziua de luni, după ce Kate Middleton a născut un băiețel. Bebelușul este cel de-al treilea copil al cuplului format din Prințul William și Kate Middleton.


Topul județelor cu localități fără canalizare. România stă prost la capitolul utilități publice

FOTO: EPA

Citește mai multe despre Meghan Markle, Prințul Harry, Prințul William, familia regala, Nuntă și Palatul Kensington pe Libertatea.

Comentarii