MENIU CAUTĂ
17 Aug. 2018 22:05

Care este starea de sănătate a lui Marian Roșca, românul rănit în tragedia din Genova

Distribuie

Medicii de la spitalul San Martino au oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Marian Roșca, românul rănit în tragedia din Genova. Tânărul de 36 de ani se află în comă, după ce a căzut cu un camion de pe podul Morandi care s-a prăbușit.

Reprezentanții spitalului San Martino din Genova spun că starea românului este extrem de gravă, notează observator.tv.

„În spitalul nostru sunt doi pacienți în stare foarte gravă, ambii la reanimare. Unul dintre ei este mai grav. Acesta a suferit un traumatism cranian devastator și un traumatism toracic și este în comă”, au explicat medicii.

Presa din italia scrie că este vorba despre românul Marian Roșca, tânărul de 36 de ani, care se afla la volanul unui camion, în momentul în care s-a prăbușit podul Morandi, care făcea parte din autostrada A10.

Rudele lui Marian au aflat că tânărul este în viață cu ajutorul aparatelor.

În noaptea de marți spre miercuri, autoritățile italiene au precizat că Marian Roșca a murit, după ce un tronson al autostrăzii A10 s-a prăbușit, în apropiere de Genova. Ulterior, Ministerul Afacerilor Externe din România a anunțat că bărbatul de 36 ani din județul Gorj este de fapt în viață și se află în stare gravă la spital.


Citește și 'Bărbatul în alb' și drepturile omului, în Parlament. Ce spun deputații despre violențele de la miting: 'Nu știu, nu am văzut, nu sunt la curent'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii