Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Carmen Avram, atac la Dacian Cioloș la un târg din Botoșani: „Aș vrea să-mi cer iertare în numele acelui comisar european care spune că este român”. Reacţia fostului premier
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO/ Carmen Avram, atac la Dacian Cioloș la un târg din Botoșani: „Aș vrea să-mi cer iertare în numele acelui comisar european care spune că este român”. Reacţia fostului premier

VIDEO/ Carmen Avram, atac la Dacian Cioloș la un târg din Botoșani: „Aș vrea să-mi cer iertare în numele acelui comisar european care spune că este român”. Reacţia fostului premier

Carmen Avram, fosta jurnalistă care acum candidează la europarlamentare din partea PSD, l-a atacat dur pe Dacian Cioloș în fața fermierilor adunați la un târg din Botoșani. Ea consideră că Cioloș este de vină pentru faptul că fermierii români au parte de cele mai mici subvenții din Uniunea Europeană.

De Mihai Niculescu,

Carmen Avram a luat cuvântul pe o scenă în localitatea Popăuţi, situată la 10 kilometri de municipiul Botoşani, alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea, și alți oficiali PSD. Delegația electorală a poposit la un târg agro-zoo care a reunit fermieri din Moldova. Acesta a avut loc sâmbătă şi duminică la Staţiunea de Cercetare a Ovinelor şi Caprinelor de la Popăuţi.

Carmen Avram a lansat un atac la adresa politicilor Uniunii Europene şi a lui Dacian Cioloş, pe care-l învinuieşte că ar fi negociat subvenţii mici pentru agricultorii români, potrivit adevarul.ro.

După ce a vizitat tarabele cu produse tradiţionale dar şi boxele cu oi, vaci şi miei, Carmen Avram a urcat pe o scenă amplasată în centrul târgului lângă mesele cu mici şi bere şi a ţinut un discurs fermierilor şi tuturor celor veniţi să se distreze. Printre altele a declarat că ”pământul românesc este sacru” şi apoi a ajuns la Cioloș, contracandidat la europarlamentare.

Aş vrea să-mi cer iertare, de exemplu, în numele acelui comisar european pe nume Dacian Cioloş, care spune că este român şi care în 2013 a negociat pentru dumneavoastră cele mai proaste subvenţii din Uniunea Europeană.”, a spus Carmen Avram.

Momentul, la minutul 0:50

Apoi, candidatul PSD la europarlamentare a atacat şi politicile supermarketurilor. Aş vrea să-mi cer iertare şi în numele acelor supermarketuri care vă fac să treceţi prin clipe umilitoare când trebuie să mergeţi şi să-i convingeţi că marfa dumneavoastră merită să ajungă pe rafturi şi ei vă resping sau vă pun să negociaţi atât de dur de parcă le-aţi da gratis”, a mai spus fosta jurnalistă.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

Cioloş: „Dacă chiar vrea să fie obiectivă, aşa cum ar trebui să fie un jurnalist, cum pretindea dânsa că este înainte, atunci ar trebui să se uite pe cifre”

În replică, preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat luni, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că, atunci când a fost comisar european, a negociat pentru România o creştere a subvenţiilor pentru agricultori.

Fostul premier i-a cerut candidatei PSD la alegerile europarlamentare Carmen Avram să fie obiectivă şi să se uite pe cifre, după ce aceasta le-a cerut scuze agricultorilor din Botoşani, acuzându-l că ar fi negociat cele mai mici facilităţi din UE pentru fermierii români.

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!
Recomandări

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!

„Dacă chiar vrea să fie obiectivă, aşa cum ar trebui să fie un jurnalist, cum pretindea dânsa că este înainte, atunci ar trebui să se uite pe cifre şi, dacă s-ar uita pe cifre, ar vedea că, atunci când am fost comisar european, am negociat pentru România o creştere a subvenţiilor de la un an la altul pentru agricultori şi ceea ce plăteşte domnul Daea acum, şi domnul Dragnea, şi se laudă că banii ăia vin de la PSD, sunt bani din fonduri europene, din banii contribuabililor europeni, pe care eu, când eram comisar european pentru agricultură, am negociat să îi luăm de la ţări precum Franţa, Olanda, Germania, Danemarca, Italia şi aşa mai departe, ca să creştem subvenţiile pentru ţările din Europa de Est şi pentru România. Dacă se uită doamna Carmen Avram, o să vadă ce a făcut comisarul Cioloş pentru România la nivel european: am crescut subvenţiile de la un an la altul, consistent”, a declarat Dacian Cioloş.


Citește și: VIDEO/ Ce avere a strâns actorul Bogdan Stanoevici din politică: “Stau la bloc, cu chirie”. Foștii colegi parlamentari îi spun “fraier”


 

Close
Închide
  Close