MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2018 21:18

Carmen Dan nu demisionează din funcția de ministru de Interne

Distribuie

Carmen Dan nu demisionează din funcția de ministru de Interne. Anunțul a fost făcut de Carmen Dan, într-o conferință de presă susținută joi seară, la sediul MAI. 

„Guvernul este unul politic, iar miniștrii sunt numiți în forurile statutare și tot acolo se decide retragerea lor din Guvern', a spus Carmen Dan, joi seară.

Ministrul de Interne a mai spus în conferința de presă că a trimis Corpul de control la Poliția Română.

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, la Antena 3, că 'dacă ministrul Carmen Dan va fi lăsată, își va da demisia'. 'Eu o voi accepta', a spus șeful Executivului, care a acuzat-o pe Carmen Dan că l-a mințit atunci când i-a spus că cel propus pentru a prelua funcția de șef al Poliției Române își dorește acest post, deși nu era adevărat.

Premierul a afirmat că are o supărare față de ministrul de Interne, în condițiile în care șeful Poliţiei a fost înlocuit, avea o propunere și a aflat că cel propus refuză numirea.

Joi, opozițiaprin vocea liderului PNL Ludovic Orban, i-a cerut premierului Mihai Tudose să iniţieze procedura de demitere a lui Carmen Dan din funcţia de ministru al Internelor. 'Îi solicităm premierului Tudose să nu mai plângă în studiourile unor televiziuni prietene care nu-i pun nicio întrebare incomodă şi să iniţieze procedura de demitere din funcţie a ministrului de Interne, iar, dacă nu face nici lucrul ăsta, să plece acasă', a spus Orban, într-o  conferință de presă.

FOTO: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Loading...
Comentarii