Mergi direct la conținut »
Carmen Iohannis a ieșit cu elevii la teatru, alături de ambasadorul Germaniei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Carmen Iohannis a ieșit cu elevii la teatru, alături de ambasadorul Germaniei

Carmen Iohannis a postat pe contul de socializare o imagine în care apare împreună cu elevii săi și alături de ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Cord Meier-Klodt, și de soţia acestuia. Prima doamnă este dirigintele unei clase a lX-a de la Colegiul "Gheorghe Lazăr".

„Prima ieşire la teatru cu clasa a IX-a. Să ne apreciem cultura, ea este identitatea noastră în universalitate!”, scrie Carmen Iohannis pe pagina de Facebook.

În imaginea postată, Carmen Iohannis apare avându-i în dreapta pe ambasdorului Germaniei la Bucureşti, Cord Meier-Klodt, şi pe soţia acestuia, iar în stânga pe directorul Teatrului „Radu Stanca” din Sibiu, Constantin Chiriac. În spatele lor, se află mi mulţi adolescenţi.

Zilele trecute, Ambasadorul Germaniei la București, Cord Meier-Klod, a fost filmat în timp ce rostea în limbile germană și română poezia „Revedere” a lui Mihai Eminescu. Totodată, el a inaugurat, în curtea clădirii ambasadei pe care o conduce, o lucrare de artă murală înfățișând stilizat drumul Dunării – de la izvoare, din Munții Pădurea Neagră, până în Delta Dunării.

Citește și:

Amintiri din comunism. Leo Iorga era star rock, dar avea doar o pereche de pantofi. Luna de miere a petrecut-o într-un autobuz defect

Close
Închide
  Close