MENIU CAUTĂ
23 Noi. 2017 17:35

Cum arată cea mai ieftină locuință din Dorobanți. O cumperi cu mai puțin de 25.000 de euro

Distribuie

Cea mai ieftină locuință din Dorobanți se vinde cu doar 24.990 de euro. Este vorba despre o garsonieră, confort 2, aflată la parterul unui bloc cu 5 etaje din 1938.

Locuința se află în imediata apropiere a Colegiului Economic „Virgil Madgearu” și necesită lucrări de renovare, potrivit anunțului de vânzare publicat pe Imobiliare.ro.

Galerie foto AICI – cum arată cea mai ieftină locuință din Dorobanți

La polul opus se află 3 penthouse-uri cu 4 și 5 camere ale căror prețuri pornesc de la 1 milion de euro, sumă la care se adaugă TVA. Cel mai scump are 5 camere și o suprafață utilă de 305 mp. Acesta se vinde nemobilat, dar utilat cu mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe, frigider și aragaz. Vezi AICI anunțul de vânzare

Evoluția prețurilor apartamentelor din Dorobanți

Dorobanți este una dintre cele mai exclusiviste zone din Capitală. Aici, în perioada iulie-septembrie 2017, prețul mediu de vânzare solicitat de proprietari ajungea la 1.970 de euro pe mp, fapt care poziționa zona, alături de Floreasca, pe locul al treilea în topul cartierelor cu cele mai mari prețuri din București, potrivit unui raport AnalizeImobiliare.ro.

Chiar dacă a înregistrat în ultima perioadă o scădere a prețurilor apartamentelor de circa 4%, diferența de preț pe mp dintre Dorobanți și cea mai ieftină zonă din București – Ghencea – rămâne extrem de mare, respectiv de 1.090 de euro.

Citește mai multe despre Dorobanți și garsoniera pe Libertatea.

Comentarii