„Valută nouă în cursul valutar de la BT”, a fost mesajul postat de  Banca Transilvania, pe pagina de Facebook, explicând că a decis să adauge cireşele ca valută pentru că „ne adaptăm condiţiilor macroeconomice”.

Astfel că, potrivit cursului „oficial” al BT, cu un euro de 4,81 lei la casele de schimb valutar, românii pot cumpăra mai puţin de trei cireşe, în timp ce un dolar vândut cu 4,35 lei la casele de schimb poate fi schimbat pe două cireşe.

„Opinia mea nu contează, aşa că nu mă bag! Poate că acest comentariu nu o să fie important pentru majoritatea oamenilor de aici. Unii dintre voi îl vor ignora, majoritatea nu se vor obosi să citească şi va trece neobservat împreună cu alte comentarii, sau poate că voi fi criticat, dar vreau să ştiţi că am cireşe de vânzare”, este mesajul transmis de un internaut.

„Se poate să îmi achit creditul ipotecar în cireşe? Daca da, la ce bancomat le pot depune?”/  „Primiţi şi cartofi noi?” /  „La câte glume aveţi mai bine mergeti la iUmor. Să le ziceţi şi gluma cu dobânzile de 1% la depozite”. „Acceptaţi ipotecă pe un cireş roditor în vederea unui credit ipotecar?” „Să îţi arăt în cireşe şi comisioanele pe care ni le iau nouă?”, au mai comentat alții.

Fotografie principală: Arhiva Libertatea


Citește și:

Reacții la adresa dezvăluirilor Libertatea: o fostă ziaristă acuză Uber și Bolt că își tratează prost șoferii în România