Mergi direct la conținut »
El este eroul care i-a salvat viața Alinei, românca atacată cu acid și înjunghiată de iubitul ei macedonean. Cum a scăpat-o pe tânără din mâinile agresorului
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

El este eroul care i-a salvat viața Alinei, românca atacată cu acid și înjunghiată de iubitul ei macedonean. Cum a scăpat-o pe tânără din mâinile agresorului

O româncă a fost atacată cu acid și cu un cuțit de un macedonean. Incidentul a avut loc sâmbătă, în localul "Tonno e salmone", deținut de Riccardo Scoponi.

Acesta a povestit cum s-au desfășurat lucrurile, a anunțat observator.tv. Alina Emilia Pavel era urmărită de parnenerul ei, Sheval Ramadani, când a intrat în respectivul local și a strigat: „Ajutor, mă omoară!”.

„Am auzit o femeie strigând „Ajutor, mă omoară!” şi am intervenit. Nu mi-am dat seama de gravitatea situaţiei decât după ce am realizat că doamna era înjunghiată în abdomen”, povestește Riccardo Scoponi, în vârstă de 29 de ani, citat de Cronache Maceratesi.

„Fata a intrat plângând în restaurant, în jurul orelor 18:40. Pe faţă avea un lichid care strălucea, ne-a spus că a fost stropită cu acid şi că are nevoie să meargă la baie ca să se spele. Ne-am dus cu ea şi după 30 de secunde, în restaurant a intrat un tânăr care a spus că este soţul femeii şi a întrebat unde este. Ca să o putem proteja, ne-am prefăcut că nu ştim. Era extrem de ameninţător. L-am întrebat pe cine caută, însă, fata, în momentul în care i-a auzit vocea, i-a strigat să plece”, a povestit Scoponi.

„Am văzut cum scoate un cuțit din geacă”

„Mai întâi, a tras-o de păr. Apoi l-am văzut cum scoate un cuţit din geacă. Am încercat să-l opresc şi să-l trag pe coridor. A vrut să mă lovească și pe mine apoi a înjunghiat-o pe fată”, a mai declarat tânărul italian.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

„L-am imobilizat dar încerca continuu să mă lovească pentru a se elibera și a termina traba cu femeia. În acel moment au intervenit angajații mei,  Francesco Sfredda și Dewan Bashar, s-au aruncat peste noi și ne-au trântit pe amândoi la pământ. În timpul ăsta, agresorul a pierdut din mână cuțitul”.

Alina Pavel a fost transportată la spital și a fost operată de urgență, fiindcă arma cu care a fost înjunghiată i-a străpuns ficatul, iar acidul i-a afectat ochiul stâng.

Ramadani a fost arestat și e acuzat de tentativă de crimă.


VIDEO/ Paula Rusu s-a luptat doi ani cu autorităţile pentru a avea o lege a tuberculozei. Stigmatul care ucide: „Sunt pacienţi cărora medicii n-au vrut să le facă intervenţii chirugicale vitale”

Blocați în beznă. 100.000 de români fără curent electric nu sunt luați în calcul în proiectul de electrificare, dintr-un motiv bizar

Mihai Mărgineanu și-a luat în serios cariera de actor! Ardiles din „Las Fierbinți” s-a mutat pe scena Teatrului Nottara

Close
Închide
  Close