Tânăra lucra ca dansatoare într-un club de noapte din localitatea Civitanova și avea o relație cu Ramadani, dar a aflat acesta și-a abandonat soția și copiii din Macedonia pentru a fi cu ea. Românca a decis să pună capăt relației, dar bărbatul, care devenea din ce în ce mai gelos pe meseria pe care o avea aceasta, nu a vrut să accepte așa ceva.

După mai multe încercări să reia relației, respinse toate de româncă, Ramadani a decis că Alina trebuie să moară, dar nu înainte de a-i șterge de pe chip frumusețea folosind o sticlă de 75 de centilitri cu acid.

În seara zilei de ieri, în urma unei ultime tentative eșuate de a o convinge pe conaționala noastră să se întoarcă la el, macedoneanul a aruncat cu acid pe fața Alinei, iar aceasta, în încercarea de scăpa de furia bărbatului, a intrat în restaurantul ”Tonno e Salmone” și a încercat să se refugieze în baie. Nu a mai apucat, fiindcă Ramadani a ajuns-o din urmă și a înjunghiat-o de 3 ori cu un cuțit.

Numai intervenția eroică a proprietarului restaurantului, Riccardo Scoponi, a făcut ca această violență asupra tinerei românce să nu se termine cu decesul acesteia. Românca a fost transportată la spital și a fost operată de urgență, dat fiind că lama de 7 centimetri a cuțitului cu care a fost înjunghiată i-a străpuns ficatul.

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă

”Momentan pacienta se află în stare critică la Reanimare, situația este mai bună decât era ieri, când avea mai mult de 1 litru de sânge în abdomen. I-am făcut niște transfuzii și va trebui să așteptăm 72 de ore înainte de a spune că este în afara oricărui pericol”, a declarat doctorul chirurg Matteo Annesi, care a făcut parte din echipa de medici care a operat-o pe Alina.

Foto: www.cronachemaceratesi.it


Citește și: Sofia Vicoveanca a avut o copilărie marcată de drame. „Am plecat cu mama în coloana de refugiați. Nu împlinisem doi ani”


 

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare