MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 11:01

Ce a spus tatăl lui Andrei Pintican, tânărul mort în teribilul accident de la Bistrița. Detaliul care schimbă tot

Distribuie

Andrei Pintican, un tânăr inginer din Bistrița, a murit, în urmă cu trei zile, în urma unui teribil accident rutier. Prima variantă a fost cea a unui posibil gest sinucigaș, fiindcă ar fi divorțat chiar în acea zi.

Tatăl lui Andrei, Ioan Pintican, a oferit o declarație care contrazice tot ce s-a vehiculat despre accidentul fiului său. Ioan Pintican susține că a fost vorba de un teribil accident, nicidecum de un gest sinucigaș, a dezvăluit timponline.ro.

Ioan Pintican a mai declarat că fiul său n-a divorțat și nu avea acest „motiv” ca să se sinucidă.

„Soţia lui a fost toată ziua alături de noi, a stat lângă sicriu”

„Vreau să ne îngropăm copilul în linişte, creştineşte. Pentru noi este un şoc foarte mare. S-au scris o grămadă de minciuni, iar acest lucru nu îmi place pentru că este vorba despre copilul meu. Nu a fost niciun accident de divorţ. Cineva a scos o vorbă urâtă şi, automat, vorba a luat alte turnuri. Dacă a fost sau nu o defecţiune la maşină se va depista, pentru că ancheta privind circumstanţele în care s-a produs accidentul nu s-a încheiat.

Am fost chemat la Poliţie ca părinte. Mi s-au dat o parte din lucrurile lui şi am discutat cu poliţiştii. Va fi înmormântat creştineşte fiindcă este vorba despre un accident, şi nu despre altceva. S-a spus şi că ar fi divorţat în acea zi, ceea ce nu este adevărat. Nu a fost nicio acţiune de divorţ. Sunt vorbe aruncate de oameni rău intenţionaţi.
 
Ei erau căsătoriţi. Au avut probleme, ca orice cuplu, dar nu în halul în care se vorbeşte. De ce trebuie să denigreze un om cu asemenea vorbe? Soţia lui a fost toată ziua alături de noi, a stat lângă sicriu şi noi o tratăm cu respect pentru că este nora noastră”,  a declarat Ioan Pintican, tatăl lui Andrei.


FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”

Citește mai multe despre Accident și Bistrița pe Libertatea.

Comentarii