Mergi direct la conținut »
Bistrițeanul care s-a sinucis în ziua în care a divorțat. Andrei Pintican a intrat cu mașina într-un stâlp
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bistrițeanul care s-a sinucis în ziua în care a divorțat. Andrei Pintican a intrat cu mașina într-un stâlp

Bistrițeanul care s-a sinucis în ziua în care a divorțat. Andrei Pintican a intrat cu mașina într-un stâlp

Bistrițeanul care s-a sinucis intrând cu mașina într-un stâlp, marți seară, se numea Andrei Pintican. Polițiștii care au ajuns la fața locului, în apropiere de ISU Bistrița au crezut inițial că au de-a face cu un grav accident rutrier. Semnele de întrebare au apărut însă când au observat că pe carosabil nu erau urme de frânare, iar mașina era făcută praf. Atunci, oamenii legii au bănuit că șoferul autoturismului a intrat intenționat în stâlp. Imediat ce i-au aflat identitatea și au făcut și câteva verificări, au aflat și motivul: tânărul divorțase de soția lui, chiar în acea zi.

Groaznicul accident a avut loc marți, pe strada Industriei, chiar sub pasarelă. Autotirismul a lovit cu putere unul dintre stâlpii care susțin pasarela. În urma impactului, șoferul a fost aruncat afară din mașină, fiind găsit fără viață la câțiva metri buni de autoturism.

Bistrițeanul care s-a sinucis intrând cu mașina într-un stâlp, Andrei Pintican, era inginer auto, specializat în diagnoză și lucra la un service auto din Viișoara, relatează bistițeanul.ro. Tânărul era pasionat de mașini și motoare, iar viteza l-a lăsat de mai multe ori în ultimii doi ani fără permis de conducere.

Andrei avea 27 de ani și era căsătorit de doar un an și jumătate cu o învățătoare. Cei doi nu aveau copii și marți se pronunțase divorțul dintre ei. Căsnicia ar fi fost distrusă tocmai de o relație extraconjugală, spun apropiații șoferului, potrivit sursei citate.


Citește și: Poveste impresionantă! Simona a primit un rinichi, apoi, un soț. Viața după transplantul renal pentru prima pacientă operată la Iași


 

Close
Închide
  Close