MENIU CAUTĂ
19 Iul. 2018 16:25

VIDEO/ Bogdan Badea, CEO eJobs, despre care sunt avantajele dacă te muți într-un alt oraș cu locul de muncă

Distribuie

Nu îți găsești un loc de muncă în localitatea de reședință sau pur și simplu nu te satisface salariul pe care îl primești în momentul de față? Zeci sau poate chiar sute de oferte de muncă te așteaptă într-un alt oraș decât cel în care locuiești acum. Invitat la Interviurile Libertatea Live, Bogdan Badea, CEO eJobs România, a vorbit despre avantajele de a te muta în alt oraș.

Chiar dacă pare dificilă, decizia de a te reloca nu ar trebui să te sperie, totul este mai simplu decât pare, căci și angajatorii îți vin în ajutor și îți oferă diverse beneficii precum cazare și masă asigurată sau chiar prime de relocare. În plus, dacă ești șomer și ți-ai găsit un loc de muncă la 50 de km de casă, poți primi bani de chirie pentru o perioadă de trei luni din partea statului.

Pe platforma de locuri de muncă www.eJobs.ro la o simplă căutare după cuvântul cheie „relocare”, poți găsi joburi în Băile Herculane, dar și în Constanța sau Brașov. Specialiști care te pot ajuta în acest sens îi găsești sunând la linia telefonică de consiliere profesională eJobs (021) 9124 (tarif normal, program de luni până vineri, între 09:00 – 17:00). Află detalii interesante și utile în emisiunea de astăzi.

Citește mai multe despre Bogdan Badea, eJobs, Interviu, joburi și loc de munca pe Libertatea.

Comentarii