Mergi direct la conținut »
Ce i-a spus Dan Alexa Anamariei Prodan înainte ca aceasta să-l lovească
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ce i-a spus Dan Alexa Anamariei Prodan înainte ca aceasta să-l lovească

Ce i-a spus Dan Alexa Anamariei Prodan înainte ca aceasta să-l lovească

Anamaria Prodan a dezvăluit, la mai bine de o lună de la încidentul cu Dan Alexa, ce i-a spus acesta înainte ca impresara să-l lovească.

De Dana Aramă,

Anamaria Prodan a explicat că totul a pornit de la jocul făcut de fundașul central Tiram, care a comis penalty-ul în meciul cu Botoșani din prima etapă. Dan Alexa s-a arătat extrem de nemulțumit de acest transfer.

„Mi-a zis că e vina mea, că eu l-am adus pe Tiram. Israelianul care a făcut penalty în primul meci. Era presiune mare pe mine, eu am insistat pentru jucător. Nu puteam rezilia, pentru că avea contract pe trei ani. A fost o greşeală din partea mea să reacţionez aşa. În cele din urmă, după o săptămână, băiatul a reziliat, am găsit o metodă să plece.

Alexa e tânăr, a urcat frumos în carieră și e un timp care îi înfruntă pe toți, Am greșit când l-am lovit. Aveam nervi și era și adrenalină. Avem o relație foarte bună, suntem o familie. „, a spus Anamaria Prodan la TV Digi Sport, potrivit gsp.ro.

Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost progratoniștii unei faze incredibile în luna iulie a acestui an, când impresa l-a lovit violent în față în față pe antrenorul Astrei, la finalul partidei de la Giurgiu cu FC Botoșani, 2-2. În holul de lângă vestiare, în fața liftului, impresara l-a lovit pe tehnician peste față.

Close
Închide
  Close