Mergi direct la conținut »
Ce medie a obținut verișoara Simonei Halep la Bacalaureat 2018. Este una dintre cele mai bune
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ce medie a obținut verișoara Simonei Halep la Bacalaureat 2018. Este una dintre cele mai bune

Ce medie a obținut verișoara Simonei Halep la Bacalaureat 2018. Este una dintre cele mai bune

Fanii celei mai cunoscute sportive române sunt curioși să știe ce medie a obținut verișoara Simonei Halep la Bacalaureat 2018, după ce s-a aflat că Elena Halep a promovat cu una dintre cele mai bune medii înregistrate la sesiunea din vară.

Elena Halep, elevă a Colegiului Naţional “Mircea cel Bătrân” din Constanţa, a promovat examenul de bacalaureat de anul acesta cu una dintre cele mai mari medii. Aceasta a obţinut nota 10 la proba scrisă la Limba şi Literatura Română, nota 9,80 la Matematică şi nota 9,85 la Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană. În urma acestor note a rezultat promovarea examenului cu media 9,88, scrie replicaonline.ro.

Întrebată ce carieră profesională îşi va alege, Elena a dorit să rămână rezervată şi să… surprindă cu alegerea ei, în special în privința facultății.

Rezultatele finale, după contestații, la Bac 2018 au fost afișate luni, 9 iulie. Numărul mediilor de 10 a crescut la 132.

Înscrierile pentru a doua sesiune de la Bacalureat 2018, ce din toamnă, au început marți, 10 iulie.

FOTO: Facebook.com


Citește și:  EXCLUSIV/Părăsit de mamă la patru luni, pilotul mort a fost crescut de bunică și, de la 14 ani, de Armată! (FOTO&VIDEO)


 

Close
Închide
  Close