MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2018 10:27

Ce pensie militară avea Cristian Țopescu. Cât încasa marele comentator sportiv

Distribuie

Comentatorul sportiv Cristian Țopescu avea venituri și din pensia militară pe care o primea.

Cristian Țopescu, unul dintre cei mai mari comentatori sportivi pe care i-a avut România, era și general de brigadă în rezervă.

Celebrul jurnalist avea o pensie militară foarte bună. Potrivit wowbiz.ro, în anul 2016, Cristian Țopescu a încasat o pensie militară de 66.000 de lei, cu 6.000 de lei mai mult decât în anul 2015.

În același an fiscal, 2016, soția lui Cristian Țopescu, Christel Ungar, a avut un salariu anual de 107.772 de lei și o indemnizație de 32.504 lei, după cum reieșea din declarația de avere depusă de aceasta.

După moartea lui Cristian Țopescu, Ministerul Apărării Naționale a postat un mesaj în memoria acestuia.

„O veste tristă pentru noi toți! Astăzi s-a stins din viață Cristian Țopescu, vocea de aur a sportului românesc, cel care ne-a ajutat să trăim la intensitate maximă cele mai mari performanțe ale sportului românesc.

Militar de carieră, șef al biroului de presă al Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București, generalul de brigadă în rezervă Cristian Țopescu a fost tot timpul alături de Armata României, un patriot care va rămâne veșnic în memoria și în inimile noastre.

Rămas bun, Maestre! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, a fost mesajul Ministerului Apărării naționale după moartea lui Cristian Țopescu.

Cristian Țopescu s-a stins din viață în data de 15 mai 2018. Comentatorul sportiv avea 81 de ani și fusese internat de urgență la Spitalul Elias din Capitală. Cristian Țopescu a murit în urma unui stop cardiorespeirator.


Citește și: Cum a fost interzis Cristian Țopescu de Elena Ceaușescu. Timp de șapte ani a stat departe de televiziune


 

Citește mai multe despre Cristian Ţopescu, ministerul apararii nationale, pensie și venituri pe Libertatea.

Comentarii