Mergi direct la conținut »
Ce s-a consumat la masa lui Răzvan Ciobanu de la mare. Notă de plată de peste 12.000 de lei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ce s-a consumat la masa lui Răzvan Ciobanu de la mare. Notă de plată de peste 12.000 de lei

Ce s-a consumat la masa lui Răzvan Ciobanu de la mare. Notă de plată de peste 12.000 de lei

La masa de la mare din clubul unde a fost Răzvan Ciobanu înainte să moară nota de plată a fost de 12.000 de lei.

De Dana Aramă,

Înainte de a sfârși tragic, creatorul de modă Răzvan Ciobanu a fost la festivalul de muzică electronică Sunwaves, unde participase la petrecere, în Mamaia, alături de câțiva prieteni apropiați.

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos a afirmat, la emisiunea lui de la Antena 1, a dezvăluit ce se afla pe nota de plată de la masa lui Răzvan Ciobanu de la Sunwaves.

Potrivit lui Dan Capatos, care a citit în direct ce se regăsea pe bonul fiscal, Răzvan Ciobanu şi amicii lui au consumat 4 sticle de Jagermeister, 36 de Red Bull, 27 Coca Coca, 100 sticle de apă Vittel, 17 sucuri naturale, 3 sticle de vodkă Belvedere, 25 sticle de apă Perrier, 5 beri Heineken, 1 pachet de ţigări şi 2 cocktailuri. Toată nota de plată a costat 12.369 de lei, notează okmagazine.ro.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit, duminică noaptea, într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea a avut loc joi, 2 mai 2019. 


Citește și:

VIDEO/ Ce îți amintești despre primul loc de muncă? Cum descriu românii de dinainte de ’89 și de după Revoluție experiența primului job

Close
Închide
  Close