De Răzvan Mihalașcu,

UPDATE: 18.00. În urmă cu câteva momente, trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a ajuns la capela de la Cimitirul Progresul.

Aici va fi depus pentru următoarele două nopți, pentru ca toți cei care doresc să-i spună „adio” să îi poată aprinde o lumânare.

Foto: Sorin Cioponea

Laura Vicol a precizat că Răzvan Ciobanu va fi înmormântat joi.

Răzvan Ciobanu, depus la capela cimitirului Progresul din București

Autopsia lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat astăzi, iar primele rezultate arată că designerul era drogat în momentul producerii accidentului.

Rezultatele preliminarii ale necropsiei designerului arată că acesta a consumat droguri înainte de a urca la volan, au declarat pentru Libertatea surse judiciare.

Familia a ridicat trupul designerului de la Morga Cimitirului Central din Constanța și îl aduce la București, urmând a fi depus la capela Cimitirului Progresul.

Părinții și un apropiat al designerului Răzvan Ciobanu au ajuns, marți dimineață, la Constanța pentru a ridica trupul acestuia, după necropsie. Deși Morga s-a deschis la ora 8, medicul legist responsabil cu efectuarea necropsiei a sosit abia la ora 9:30.

În vârstă de 43 de ani, Răzvan Ciobanu a murit luni, în a doua zi de Paște, într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din Constanța.


Citește și:

Moartea lui Răzvan Ciobanu, concluziile preliminare ale Poliției. Ipoteza sinuciderii este exclusă. Legiștii verifică dacă a consumat alcool sau substanțe interzise