Mergi direct la conținut »
Ce se întâmplă cu iubitul Andreei Celea, principalul suspect în cazul morții tinerei. Judecătorii au decis
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Ce se întâmplă cu iubitul Andreei Celea, principalul suspect în cazul morții tinerei. Judecătorii au decis

Gabriel Villanueva, iubitul Andreei Celea, românca găsită moartă în faţa unui hotel din Republica Dominicană, este principalul suspect în cazul morţii tinerei de 23 de ani. Acesta a fost arestat și va fi judecat în spatele gratiilor.

Tânărul dominican suspectat că ar fi ucis-o pe constănţeanca Andeea Celea rămâne un an în arest preventiv. Judecătorii au decis că bărbatul în vârstă de 26 de ani va fi judecat în spatele gratiilor şi că au suficiente probe pentru a-l acuza de moartea fetei, informează Observator.

Românca moartă în Republica Dominicană ar fi fost lovită de mai multe ori de iubitul ei, un tânăr bogat, cu o familie influentă. Recent, tatăl Andreei Celea a acuzat familia tânărului că l-a ascuns pe acesta timp de 16 ore, înainte ca acesta să se predea poliției.

Andreea Celea a fost găsită moartă în fața unul hotel din cartierul Bella Vista din Santo Domingo, la o zi după ce se cazase acolo împreună cu iubitul ei. Ultimele imagini cu românca în viață au fost surprinse chiar de camera de sipraveghere amplasată la recepția hotelului.

Citește și:

Fără înmormântări transmise de televiziuni! Cum vrea CNA să modifice legislația și care sunt excepțiile

 

Close
Închide
  Close