MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2018 19:06 , de Valentina Postelnicu

Ce spunea Gabriel Vlase în urmă cu un an, de la tribuna Parlamentului: ”După ce m…e mi-ai dat, s…o!” (VIDEO)

Distribuie

Ce spunea Gabriel Vlase în urmă cu un an, de la tribuna Parlamentului: ”După ce m…e mi-ai dat, s…o!”, a afirmat deputatul PSD, propus de președintele Klaus Iohannis să preia șefia Serviciului de Informații Externe, adresându-se unui coleg din Opoziție, la dezbaterile pe legile justiției.

Gabriel Vlase a prezidat lucrările Camerei Deputaților din data de 6 decembrie, când coaliția PSD-ALDE a încercat adoptarea legii privind statutul magistraților și proiectului de modificare a Legii ANI.

Însă, opoziția USR din plen și protestele oamenilor din afara Palatului Parlamentului au făcut ca, după 13 ore de dezbateri, votul final să fie amânat pentru o ședință viitoare.

Pentru că atmosfera în plen era tensionată, la solicitarea deputatului USR, Ionuț Moșteanu să se ia o pauză, Gabriel Vlase a răspuns cu o injurie la adresa acestuia. 'După ce m…e mi-ai dat, s…o!', a spus Vlase, ghinionul lui fiind că microfonul său era pornit, astfel că înjurăturile s-au auzit atât în sala de plen cât și pe înregistrarea video a Parlamentului.

Nu este prima injurie de acest fel făcută în plenul Parlamentului.  Șerban Nicolae s-a adresat, în Parlament, către o colegă de la USR: 'Penală este mama care v-a făcut nesimțită; Spălați-vă pe dinți! Sunteți atât de proastă!'

 

Loading...
Comentarii