De Claudiu Petrisor,

Nici rivalii coreenilor nu vor stă cu mâinile în sân. Iphone 6 ar putea fi lansat ceva mai târziu, în iunie sau septembrie. Noul telefon Apple ar putea veni și cu iOS 8, dacă e să ne luăm după tradiția companiei din Cupertino, scrie yoda.ro. Una din cele mai așteptate caracteristici a noului iphone 6 va fi tehnologia NFC, față de care Apple a preferat să se țină la distanță până acum. Conform Business Insider, Apple are pregătite mai multe prototipuri, inclusiv unul cu ecran de 6” sau altul cu cristal de șafir. Butonul Home ar putea fi mutat pe lateral, iar ecranul va fi aproape sigur mai mare. Tot aceeași probabilitate o are și zvonul lansării simultane a două modele diferite, la fel că în cazul iphone 5S și iphone 5C.

Surprinzător, există foarte puține informații despre viitorul Google Nexus 6. Acesta ar putea avea un ecran enorm, de 6,3 inci AMOLED Plus, full HD. Zvonurile dau aproape sigur un proces octa-core, cel mai probabil Exynos 5 și 3 GB memorie RAM. Spre deosebire de versiune anterioare, acesta va avea 128 GB spațiu de stocare. Sistemul de operare ar putea fi Android 4.5 (nume de cod Lollipop, Lime Pie, Licorice, Lion, Laffy Taffy sau orice alt deșert care începe cu literă).

Altă lansare interesantă va fi, mai notează sursă citată, HTC M8, urmașul lui HTC One. Acesta ar putea avea un ecran cu rezolukie 2K, procesor quad core Qualcomm Snapdragon 800, 3 GB RAM și nouă interfață HTC Sense 6.0. Tot la MWC 2014 am putea vedea și HTC Tiara, a cărui lansare trebuia să aibă loc anul acesta, dar a fost amânată.

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”
GSP.RO

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică
HOROSCOP

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică