MENIU CAUTĂ
, de Rodica Dirzu

Cheesecake cu mure și zmeură. Gătește cu noi rețete delicioase!/VIDEO

Distribuie

Vrei să nu dai prea mulți bani pe mâncare, dar să ai o alimentație variată și sănătoasă? În loc să mergi la restaurant, mai bine gătește acasă. Vei avea control total asupra ingredientelor și te vei putea bucura și de aprecierea familiei sau a prietenilor. Încearcă rețetele noastre și te vei convinge! Azi, cheesecake cu mure și zmeură.

 

 

Cheesecake cu mure și zmeură

 

Ingrediente: blat: 200 g biscuiți digestivi, 100 ml unt topit; crema- 500 g mascarpone, 350 g iaurt grecesc (10%), 5 linguri de miere, o fiolă esență de vanilie, 1 pliculeț de gelatină vegetală; topping: 250 g mure și zmeură, frunze de mentă

Preparare: blat- se sfărâmă biscuiții într-o pungă sau în robot și se amestecă cu untul. Se presară bine amestecul într-o tavă rotundă cu fund detașabil (22 cm diametru). Crema: se bat bine cu mixerul brânza mascarpone, iaurtul, mierea și vanilia. Se adaugă gelatina dizolvată în 50 ml de apă fierbinte și se mai mixează puțin. Se toarnă crema fină obținută peste blatul de biscuiți și se pune cheesecake-ul în frigider să se întărească. Topping: înainte de servire se decorează cu mure, zmeură și frunze de mentă.

 

 

Comentarii