Mergi direct la conținut »
Cine sunt iubiții care au ucis un bătrân în Vâlcea pentru a-i lua banii de medicamente. Tinerii au recunoscut crima
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cine sunt iubiții care au ucis un bătrân în Vâlcea pentru a-i lua banii de medicamente. Tinerii au recunoscut crima

Cine sunt iubiții care au ucis un bătrân în Vâlcea pentru a-i lua banii de medicamente. Tinerii au recunoscut crima

Vasile Vlăduț Găman, un tânăr de 18 ani, și iubita lui, Mădălina Bulfeci, de 19 ani, au fost arestați, fiind considerați principalii suspecți în cazul crimei comise în localitatea Tomșani din Vâlcea. Cei doi au recunoscut că au ucis un bătrân pentru a-i fura banii de medicamente.

De Răzvan Mihalașcu,

Crima din localitatea Tomșani s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un tânăr de 18 ani și iubita sa sunt acuzați că au dat buzna în casa unui bătrân, pe care l-au ucis pentru a-i lua banii.

Potrivit anchetatorilor, Vasile și Mădălina au plănuit în amănunt fapta. Tânărul, care este nepotul vitreg al victimei, a aflat că bătrânul de 80 de ani a scos o sumă mare de bani din bancă pentru a-și cumpăra medicamente și a-și face analize medicale.

În momentul în care au intrat în casa pensionarului, cei doi au folosit mănuși și pungi de plastic pentru a nu lăsa nicio urmă, relatează observator.tv.

Mădălina, iubita lui Vasile, ar fi deschis lanterna telefonului mobil pentru a căuta banii, în timp ce prietenul ei îl lovea pe bătrân cu toporul în cap.

După comiterea crimei, cei doi tineri au fugit pe un islaz și au aruncat arma crimei într-o hazna, notează sursa citată. Timp de două zile, Vasile și Mădălina s-au comportat ca și nu s-ar fi întâmplat nimic.

În casa bătrânului au găsit 1.000 de lei, sumă pe care au împărțit-o în mod egal.

Vasile a cheltuit banii la păcănele, în vreme ce iubita sa s-a dus la Horezu pentru a-și cumpăra haine și căști pentru telefon.

Scrisoarea trimisă de Gheorghe Dincă părinţilor Alexandrei
Recomandări

Scrisoarea trimisă de Gheorghe Dincă părinţilor Alexandrei

Abia după două zile, bătrânul a fost găsit mort de fiul său care venise să-și viziteze tatăl.

Anchetatorii au reușit să-i prindă pe cei doi suspecți care au recunoscut comiterea faptei, în timpul audierilor.

sursă foto: observator.tv


Citește și:

COPIII SISTEMULUI. Mădălina a fost abandonată de mamă când avea 2 ani, apoi i-a murit și tatăl. Drumul unei orfane prin viață și mama Icoana, îngerul ei păzitor

Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

CORESPONDENŢĂ „România din Antarctica” / „Deşi suntem la capătul lumii, niciodată nu suntem singuri”

Dida Drăgan demontează zvonurile legate de sănătate, datorii și mutarea în Elveția. „Mă retrag din muzică atunci când plec la Cer”


 

Close
Închide
  Close