Mergi direct la conținut »
La două zile după nuntă, Claudiu Manda a rămas fără permis după ce a condus cu 125 km/h în localitate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > La două zile după nuntă, Claudiu Manda a rămas fără permis după ce a condus cu 125 km/h în localitate

La două zile după nuntă, Claudiu Manda a rămas fără permis după ce a condus cu 125 km/h în localitate

Senatorul PSD Claudiu Manda a rămas fără permis după ce a fost prins de polițiști conducând cu o viteză peste limita legală. 

De Ioana Tomescu,

Potrivit G4Media.ro, Manda a fost prins luni după-amiază, pe raza orașului Mihăilești, județul Giurgiu. Politicianul, aflat la volanul unui autoturism Mercedes S Class, conducea în localitate cu o viteză de 125km/h.

Polițiștii l-au sancționat cu o amendă de 1.350 de lei și i-a fost suspendat permisul pentru o perioadă de 90 de zile.

Luni seară, Manda a confirmat episodul şi a explicat că a condus cu viteză pentru că se grăbea să ajungă la Parlament.

„Aveam ședință și la ora 16.00 trebuia să ajung. Am plecat în timp util numai că s-a mai întârziat pe drum. Era un drum cu două benzi pe sens la intrarea în localitate”, a declarat senatorul PSD, potrivit Antena 3.

Despre poliţiştii care l-au amendat, Manda a spus că „este de apreciat cum s-au mișcat. Le-a luat 10 minute să-mi scrie dovada. Au fost corecți”.

Cu numai două zile în urmă, Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu au organizat petrecerea de nuntă, în Ișalnița, localitate aflată la 10 km de Craiova. La eveniment au fost invitați Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, dar și alți membri PSD și ai Guvernului.


Citește și:

„De ce nu mă întorc în România”. Povestea unei românce plecate de opt ani în Spania care vrea să renunțe la cetățenia română după ce și-a găsit unchiul legat de pat în spital!

Close
Închide
  Close