MENIU CAUTĂ

Cod galben de vreme rea în București și 16 județe. Vremea rea se prelungeşte

Distribuie

Cod galben de vreme rea în București și 16 județe. Meteorologii au emis o avertizare de cod galben în această dimineață și până la duminică după-amiază, pentru București și 16 județe.

UPDATE 12.27: Vremea rea se prelungeşte. ANM a emis o informare meteorologică de ploi însemnate cantitativ în sud-est, predominant ninsori și strat de zăpadă în vest, nord, centru și la munte, intensificări ale vântului, valabilă în intervalul 2 decembrie, ora 18.00 – 03 decembrie, ora 23.00.

În București, avertizarea de vreme rea este valabilă până la ora 13.00, fiind așteptate intensificări ale vântului, ce vor atinge temporar viteze la rafală de 55 – 60 km/h. De asemenea, în judeţele Buzău, Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Prahova şi Giurgiu se vor semnala, până la ora 13.00, intensificări ale vântului care vor atinge viteze la rafală de 55 – 65 km/h.

În judeţul Caraş-Severin se vor semnala, până la ora 16.00, intensificări ale vântului la munte, care la altitudini de peste 1700 de metri la rafală vor atinge şi depăşi 80-90 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada şi diminunând vizibilitatea.

În judeţele Argeş şi Dâmboviţa se vor semnala, până la ora 13.00, intensificări ale vântului care la rafală vor atinge şi depăşi 80-90 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada şi diminunând vizibilitatea.

Judeţele Mehedinţi, Gorj şi Vâlcea se află sub averizare cod galben până la ora 12.00, semnalându-se intensificări ale vântului ce vor depăşi la rafală 70-80 km/h şi ninsoare viscolită ce determină reducerea vizibilităţii sub 100 de metri.

Judeţele Vrancea, Bacău, Neamţ şi Suceava sunt sub cod galben până la ora 14.00 şi se va înregistra ninsoarea însoţită de vânt, cu viteze la rafală ce vor atinge şi depăşi de 50-70 km/h, care va determina scăderea vizibilităţii sub 100 de metri.

Citește și: VIDEO EXCLUSIV/Corina Bud, dezvăluiri la peste un an de la divorț. ”Copilul stă cu mama mea și cu tatăl lui”

Citește mai multe despre cod galben și Vremea pe Libertatea.

Comentarii