De Dragoș Tănase,

Potrivit meteorologilor, până la ora 16:30, în localităţi din judeţele Galaţi şi Vaslui se vor semnala local averse torenţiale ce vor cumula 35…40 l/mp, grindină de dimensiuni mici şi posibil medii, frecvente descărcări electrice, intensificări puternice ale vântului, vijelii.

Totodată, până la ora 16,45, în localităţi din Covasna şi Harghita se vor semnala intensificări temporare ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse torenţiale care vor cumula local 30-35 l/mp, grindină de dimensiuni mici şi medii.

De asemenea, de la ora 16,10 şi până la ora 17,30, în zone din judeţul Cluj se vor semnala averse torenţiale care vor cumula 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi medii, intensificări ale vântului, vijelie.

ANM şi o atenţionare Cod galben de furtună pentru în zone din judeţul Argeş. În localităţi din acest judeţ, până la ora 17,00, se vor semnala averse ce vor cumula 25…30 l/mp, intensificări ale vântului, posibil grindină de mici dimensiuni, frecvante descărcări electrice.

Este deja în vigoare un cod portocaliu de ploi și vijelii până marți noaptea. Află ce județe sunt vizate!

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.


Citește și:
Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din 23 de judeţe, în acest weekend


Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri