Mergi direct la conținut »
Concerte de 8 martie în București! Andra, Pepe, Smiley și Connect-R, printre artiștii care vor cânta în Piața Universității
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Concerte de 8 martie în București! Andra, Pepe, Smiley și Connect-R, printre artiștii care vor cânta în Piața Universității

Concerte de 8 martie în București! Andra, Pepe, Smiley și Connect-R, printre artiștii care vor cânta în Piața Universității

Concerte de 8 martie în București! Andra, Pepe, Smiley și Connect-R sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scena din Piața Universității miercuri, 8 martie 2017, începând cu ora 19:00.

Concertul încheie cele 13 zile de sărbătoare din cadrul evenimentului ‘București, Capitala Iubirii’, potrivit unui comunicat remis Agerpes.

„Ne-am gândit să întâmpinăm primăvara așa cum se cuvine și să le oferim doamnelor și domnișoarelor din București, sau celor care se află în trecere prin orașul nostru, un eveniment care să le aducă un strop de bucurie în suflete și oportunitatea de a-i vedea live pe câțiva dintre cei mai bine cotați artiști români ai momentului, care sunt sigură că vor asigura o atmosferă de neuitat la kilometrul zero al Capitalei Iubirii”, a declarat primarul General al Capitalei, Gabriela Firea.

Evenimentul din Piața Universității începe miercuri, 8 martie 2017, la ora 19:00, când pe scenă va urca Connect-R, unul dintre cei mai bine vânduți artiști de hip-hop și dance din România.

Pepe încinge atmosfera cu acorduri de latino, flamenco și pop, iar baladele rock ale Direcției 5 și hiturile pop ale lui Smiley pregătesc recitalul R&B susținut de Andra.

Aflată în topul vocilor feminine de live din România, vedeta urcă pe scena din Piața Universității alături de artiștii hip-hop Shift, Cabron și de rapperul What’s UP.

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”
Recomandări

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”

 

Concertul este prezentat de Liana Stanciu și Silviu Andrei, iar intrarea la este liberă.

Până pe 8 martie, pe esplanada cu statui din Piața Universității, mii de bucureșteni și turiști pot lua parte la prima ediție “București, Capitala Iubirii”, un eveniment inițiat de Primăria Municipiului București, prin Creart, care deschide sezonul de primăvară al evenimentelor în aer liber cu un Târg de Mărțișor, o serie de concerte live și transmisia în direct a finalei Eurovision România 2017.

În schimb, doamnele și domnișoarele care-și doresc un 8 martie cu bărbați sexy și stripease masculin sunt mai bulversate ca niciodată.

De 8 martie, Dorian Popa și Nick (N&D) se bat pe satisfacția femeilor, cu aceleași arme! În oraș sunt expuse două afișe pentru același eveniment, fiecare cu alt cap de afiș, unul anunță concert Dorian Popa, iar celălalt Nick (N&D).

De 8 martie, Dorian Popa și Nick (N&D) se bat pe satisfacția femeilor, cu aceleași arme

Unul mai mărțișor decât altul! De 8 martie, Dorian Popa și Nick (N&D) se bat pe satisfacția femeilor

Ambele concerte au aceeași ”garnitură”, trupa de striperi Flamingo Boys care au misiunea cea mai grea, să le împace pe potențialele fane ale idolului adolescentelor din întreaga țară, și puriul rapper ce a lansat-o pe Delia, în duo-ul muzical al anilor 2000, N&D.

Citește și Mesaje de 8 Martie. Cele mai frumoase urări de Ziua Femeii

Close
Închide
  Close