Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ S-a întâmplat în urmă cu puțin timp! Cornel Păsat, accident grav de mașină! Foto de la fața locului!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ S-a întâmplat în urmă cu puțin timp! Cornel Păsat, accident grav de mașină! Foto de la fața locului!

EXCLUSIV/ S-a întâmplat în urmă cu puțin timp! Cornel Păsat, accident grav de mașină! Foto de la fața locului!

În drum spre casă, în timp ce se întorcea cu trupa sa, Flamingo Boys, dintr-un turneu în mai multe orașe din țară, mașina în care se aflau Cornel Păsat și băieții lui a fost lovită de un alt autoturism.

De Ana Maria Păsat,

masina cornel buna

masina 2 buna

Cornel Păsat și băieții din trupa sa, Flamingo Boys, au văzut moartea cu ochii, în urmă cu puțin timp, în timp ce se întorceau spre casă, de la turneul întreprins în țară, cu ocazia Zilei Femeii. Automobilul în care se aflau aceștia, proprietatea personală a coregrafului, a fost lovită puternic de un alt autoturism, pe centură, la intersecția cu Popești Leordeni.

cornel baietii

 

”Toți suntem ok, cât de cât. Vom face însă ceva investigații medicale, la cap și cervicală. Atât eu cât și alți băieți resimțim dureri, eu la gât, genunchi și spate. Am fost la poliție, acum trebuie să fac programare la firma de asigurări, să deschidă dosarul. Probabil că dacă ne aflam într-o altă mașină, mai puțin solidă (artistul are un jeep), ar fi putut fi urmări și mai grave”, a declarat Cornel Păsat pentru Libertatea.

cornel

Dat fiind faptul că artistul și trupa sa au o lună plină în spectacole, nu se știe încă dacă accidentul cu pricina nu-i va pune în pericol prezența la respectivele show-uri. Artistul ca și colegii săi de trupă așteaptă verdictul medicului în ceea ce privește starea lor de sănătate.

Close
Închide
  Close