Mergi direct la conținut »
Concertul Depeche Mode la Cluj. Program și reguli de acces
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Concertul Depeche Mode la Cluj. Program și reguli de acces. Câte bilete mai sunt disponibile

De Petre Dobrescu,

Concertul Depeche Mode la Cluj are loc duminică, 23 iulie, pe Cluj Arena. Show-ul marchează prima vizită a trupei britanice în orașul din Transilvania și este ultimul din segmentul european al turneului Global Spirit.

Ad placeholder

Pregătirile pentru concertul Depeche Mode la Cluj au intrat pe ultima sută de metri. Potrivit infomusic.ro, peste 160 de oameni din echipa locală și echipa turneului vor fi pe stadion, asigurându-se că totul va fi gata până la ora concertului, urmând ca, în ziua evenimentului, de întreaga organizare să se ocupe peste 600 de persoane.

Concertul Depeche Mode la Cluj. Program

  • 17:00 – acces permis pentru posesorii de pachete Early Entry
  • 17:30 – accesul permis tuturor spectatorilor posesori de bilete
  • 19:30 – concert Maya Jane Coles, DJ și producător din Marea Britanie
  • 20:45 – concert Depeche Mode

Concertul Depeche Mode la Cluj. Reguli de acces

Pentru intrarea în stadion, organizatorii recomandă utilizarea porţilor de acces corespunzătoare sectoarelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate, după cum urmează:

– Poarta 1: Sectoarele 3A-3D, 4C-4D
– Poarta 5: Golden Circle
– Portile 6 si 7: Tribuna 2
– Poarta 8: Peluza 1
– Portile 9 si 10: Gazon
– Poarta 11: Peluza 1
– Poarta 12: Tribuna 1

Concertul Depeche Mode la Cluj. Program și reguli de acces. Câte bilete mai sunt disponibile
FOTO: www.metalhead.ro

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii trebuie să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. Fără act de identitate, accesul în spaţiul de concert nu va fi permis.

Tolo: Mihai Busuioc, omul lui Dragnea la Curtea de Conturi, a pornit o anchetă internă, supărat că publicul a aflat de neregulile descoperite în achizițiile COVID-19!
Recomandări
Tolo: Mihai Busuioc, omul lui Dragnea la Curtea de Conturi, a pornit o anchetă internă, supărat că publicul a aflat de neregulile descoperite în achizițiile COVID-19!
 

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decat o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. Locaţia nu dispune de spaţii pentru depozitare, de aceea organizatorii recomandă publicului să nu vină cu obiecte interzise.

Ad placeholder

În zona de concert va fi permis accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoţite de reţetă, scrisoare medicala sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi cu maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie.

”Am ținut-o de mână, până și-a dat ultima suflare”. Povestea româncei care muncește de 30 de ani în Germania
Recomandări
”Am ținut-o de mână, până și-a dat ultima suflare”. Povestea româncei care muncește de 30 de ani în Germania
 

Organizatorii insistă ca spectatorii să lase acasă sau la maşină toate obiectele considerate „interzise”, dar să aibă asupra lor obiectele mai importante, spre exemplu jachete groase pentru seară sau medicamente speciale, cu reţetă. Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participantii sunt de asemenea rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.


Citește și: Ghid antipăcăleală. Ce trebuie să știi ca să nu iei țeapă la promoțiile de vară


Concertul Depeche Mode la Cluj. Alte informaţii generale

Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intraţi în spaţiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieşire de urgenţă de sectorul în care au alocate biletele, iar apoi să se bucure de spectacol. Biletele oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziţionate. Spre exemplu, spectatorii care au locuri în tribune nu vor avea acces pe Gazon sau în Golden Circle. Pentru anumite sectoare din stadion, spectatorii vor primi şi câte o brăţară pe care trebuie să o păstreze pe toată durata spectacolului.

Ad placeholder
Printr-un document oficial, Raed Arafat și șefa DSP-urilor îi amenință cu închisoarea pe cei scoși din izolare de Curtea Constituțională!
Recomandări
Printr-un document oficial, Raed Arafat și șefa DSP-urilor îi amenință cu închisoarea pe cei scoși din izolare de Curtea Constituțională!
 

Odata ieşiţi în zona de concert, pentru a reveni la spectacol, spectatorii vor avea nevoie de un alt bilet de acces. Acelaşi lucru este valabil şi pentru posesorii de brăţări. Odată părăsita zona de concert, se pierde posibilitatea de a reintra. Accesul la concert se va putea face din nou doar în baza unui bilet valid nou, care nu a mai fost scanat la intrare. Organizatorii atrag atenţia şi asupra faptului că exista foarte multe categorii sold out, astfel că, odată părăsit sectorul în care biletul este alocat, este posibil să nu mai existe locuri disponibile pentru a putea reveni în aceeaşi zonă.

Înregistrarea de orice fel a spectactolului este strict interzisă. Managementul artistului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video folosit astfel, deţinut de participanţii la eveniment. În timpul spectacolului este posibil să se foloseasca lumini stroboscop care pot dăuna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă. Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus şi este valabil pentru o singură intrare. Biletul nu poate fi transferat către o altă persoana sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală. Organizatorul îţi rezervă dreptul de a folosi fotografii şi înregistarari video cu participanţii la eveniment în scop promoţional. Spectatorii îşi cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii şi înregistrări realizate în timpul concertului către organizator.

Ad placeholder

Concertul Depeche Mode la Cluj. Accesul cu copii

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Însă dacă părinţii aleg să vină însoţiţi de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziţionând bilete de acces şi pentru aceştia. Accesul în zona de concert se va face doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă. Totodată, recomandăm părinţilor să le asigure copiilor căşti de protecţie. Minorii trebuie să fie însotiţi de un adult.

Concertul Depeche Mode la Cluj. Jetoane pentru băuturi şi mâncare

În incinta Cluj Arena spectatorii vor avea la dispoziţie băuturi răcoritoare, apă şi gustări. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie, distribuite în toate zonele de concert. În cazul neutilizării lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate în aceeaţi seară, de la casieriile din incintă, până în ora 23:15.

Ad placeholder

Concertul Depeche Mode la Cluj. Restricţii rutiere

În zonă continuă să fie aplicate câteva restricţii de circulaţie, după cum urmează:

– Zilnic, până pe 25 iulie, între orele 23:30 – 04:30, pe Splaiul Independenţei, de la intersecţia cu Strada Uzinei Electrice până la intersecţia cu Strada George Coşbuc, circulaţia va fi oprită.
– Pe 23 iulie, între orele 10:00 – 24:00, pe Aleea Stadion, circulaţia va fi oprită.
– Pe 23 iulie, între orele 17:00 – 24:00, pe strada George Coşbuc, de la intersecţie cu Strada Cardinal Iulia Hossu, până la intersecţia cu Splaiul Independenţei, circulaţia va fi oprită.

Concertul Depeche Mode la Clu. Au mai rămas doar câteva sute de bilete disponibile

Ultimele aproximativ 700 de bilete se mai găsesc pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere, urmand ca, în ziua evenimentului, în limita disponibilităţii, acestea să poată fi achiziţionate de la casa de bilete a stadionului Cluj Arena, începand cu ora 10:00.


Citește și: O nouă zi liberă pentru români! Minivacanță de 4 zile, în curând

Ad placeholder
Mirel Rădoi a vorbit deschis despre sinuciderea fratelui său, cel mai dureros moment din viața lui
PARTENERI - GSP.RO
Mirel Rădoi a vorbit deschis despre sinuciderea fratelui său, cel mai dureros moment din viața lui
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
HOROSCOP
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
RECOMANDĂRI
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close