Mergi direct la conținut »
Confesiunile celui mai prolific criminal în serie al Americii: ”Eram atât de înnebunit încât voiam tot mai mult”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Confesiunile celui mai prolific criminal în serie al Americii: ”Eram atât de înnebunit încât voiam tot mai mult”

Confesiunile celui mai prolific criminal în serie al Americii: ”Eram atât de înnebunit încât voiam tot mai mult”

Samuel Little, în vârstă de 78 de ani, este considerat cel mai prolific criminal în serie din Statele Unite după ce pe parcursul a 40 de ani a ucis 93 de femei.

În timpul mărturisirii sale, Little povestește că și-a ales victimele din rândul femeilor ”cărora nu le-ar simți nimeni lipsa”, iar în timpul confesiunii spune „Încerc să-mi dau seama când am început să fiu atras de gâtul femeilor”.

În continuare el susține în timp ce râde că „Multe dintre aceste femei și-au dorit moartea. Da, ele voiau să moară”, scrie The Mirror.

În ceea ce privește victimele sale, Little a mărturisit că ”Le iubesc pe toate. Nu pot alege o favorită, când mor, toate sunt favorite, toate îmi aparțin. Ne vedem în iad”.

Poliția nu are nicio îndoială că Little este unul dintre cei mai prolifici ucigași în serie din istoria SUA.

Vorbind despre felul în care a scăpat fără a fi prins, ucigașul explică: „Nu mi-am asumat riscuri. N-am avut pe nimeni cu mine și am ales întotdeauna femei cărora nu le-ar simți nimeni lipsa. De asta nu am fost prins cu mult timp în urmă.

„Nu am pierdut vremea niciun moment în a scăpa de trupuri. Eram atât de înnebunit încât voiam tot mai mult. Este blestemul meu”, mai spune Little în înregistrările care vor fi publicate în cadrul unui documentar pe Channel 4.

Anchetatorii din Louisiana și Georgia au confirmat că au reușit să închidă patru cazuri de omor nerezolvate, după ce Samuel Little, în vârstă de 78 de ani, care execută deja o pedeapsă pe viață pentru trei crime în California, a mărturisit că el este ucigașul.

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client
Recomandări

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client

Potrivit unui memorandum al poliției, ofițerii au declarat că bărbatul a oferit unele detalii despre crime „pe care numai criminalul le-ar fi putut ști”.

Ofițerii de investigații spun că Little le-a oferit detalii și informații specifice care l-au legat de ambele crime.

Dintre cele 90 de crime mărturisite de bărbat, comise pe tot teritoriul Statelor Unite, polițiștii au reușit să confirme până acum o treime și lucrează la verificarea celorlalte.


Citește și: Referendum 2019 pentru justiție. Unde poți vota și care sunt procedurile pentru votul din 26 mai


 

 
 
Close
Închide
  Close