Mergi direct la conținut »
Control pirotehnic la mașinile parcate în zona Piața Victoriei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Control pirotehnic la mașinile parcate în zona Piața Victoriei

Control pirotehnic la mașinile parcate în zona Piața Victoriei

Inspectoratul General al Poliției Române oferă sprijin Poliției Capitalei pentru a efectua un control pirotehnic la mașinile parcate în zona Piața Victoriei. Măsurile au caracter preventiv, a anunțat Poliția Capitalei.

Foto principală: Inquam Photos/ Octav Ganea

Acţiunea are drept scop asigurarea protecţiei cetăţenilor care se vor afla în această zonă, precum şi a celor care o vor tranzita, au precizat reprezentanții Poliţia Capitalei.

Vezi care sunt măsurile Jandarmeriei pentru protestul diasporei din 10 august, dar și care este planul de acces în Piața Victoriei, conform protocolului pentru protestul diasporei din 10 august.

Românii din străinătate sunt așteptați astăzi în Piața Victoriei, unde are loc manifestația care a fost numită și mitingul Diasporei. Mulți dintre aceștia au plecat cu mașinile din țările în care s-au mutat încă de acum câteva zile pentru a ajunge astăzi, 10 august, în fața Victoriei.


Citește și Cătălin Tolontan, editorial emoționant în Libertatea despre mitingul din 10 august: „Diaspora suntem noi dacă ne-am fi născut mai devreme!”


 

Close
Închide
  Close