MENIU CAUTĂ
30 Oct. 2017 14:14

Cu cât se vinde cea mai scumpă garsonieră din București? Cu banii poți cumpăra vilă în Pipera

Distribuie

Cea mai scumpă garsonieră din București este scoasă la vânzare pentru suma de 135.000 de euro, preț la care se adaugă și TVA. Cu acești bani poți să îți cumperi un apartament cu 3 camere în zone precum Băneasa, Tineretului, Unirii sau Cotroceni sau chiar o casă cu 5 camere în Pipera.

Locuința tip studio se află într-o clădire boutique din apropiere de Calea Victoriei și este atât de spațioasă încât ar putea fi un apartament cu 2 camere, suprafața sa utilă fiind de 52 de mp.

Galerie foto – cum arată cea mai scumpă garsonieră din București

Garsoniera, care se află într-un bloc nou pentru care lucrările de construcție au fost finalizate pe parcursul anului trecut, dispune de finisaje premium, precum parchet triplustratificat, elemente din travertin și piatră naturală, iar încălzirea se face prin pardoseală.

Aceasta se vinde nemobilată, iar dacă vrei un loc de parcare trebuie să mai scoți din buzunar încă 10.500 de euro (+TVA), potrivit anunțului de vânzare publicat pe Imobiliare.ro.

Cât costă cea mai ieftină garsonieră din București

Dacă cea mai scumpă garsonieră din București se vinde cu 135.000 de euro, cea mai ieftină costă doar 14.000 de euro.

Galerie foto – cum arată cea mai ieftină garsonieră din București

Locuința, aflată într-un bloc vechi cu risc seismic din zona Moșilor, are o suprafață utilă de doar 15 mp și se vinde mobilată.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii